RTX 5070 Ti 32gb Ram Laptop Önerisi ?

elmasyu

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
130000
uzun zamandır laptop bakıyorum ekimden önce almayı düşünüyorum 130k bütce üstüne çıkamam slayer r9t düşünüyorum ama başka tavsiyesi olan varmı

Slayer R9T dışında buna göz atabilirsin
Bu kanalın incelemelerini beğeniyorum bir izle istersen. Adamdaki işlemci Ryzen AI 365 yerine 350, onun dışında özellikleri aynı. 16GB ramli modelini aldım gayet güzel cihaz alırsan üzülmezsin

Bunda MSI Vector kasası kullanılıyor bence R9T'ye göre daha mantıklı.
kasa olarak bilemiyorum ama özellik olarak bu daha iyi gibi

kasa olarak bilemiyorum ama özellik olarak bu daha iyi gibi
Kasa kalitesi ve toplam sistem gücü açısından Slayer5 daha mantıklı. Biri 215W CPU ve GPU gücü iken diğeri 195W. Bu koşullarda bence özellik olarak Slayer5 daha iyi. Kasa kaldıramadığı için 195W'ta tutmuşlar büyük ihtimal. Slayer5 ekranı 17 inç kasa kalitesi ve soğutma açısından bir tık daha önde R9T'ye göre.

Kasa kalitesi ve toplam sistem gücü açısından Slayer5 daha mantıklı. Biri 215W CPU ve GPU gücü iken diğeri 195W. Bu koşullarda bence özellik olarak Slayer5 daha iyi. Kasa kaldıramadığı için 195W'ta tutmuşlar büyük ihtimal. Slayer5 ekranı 17 inç kasa kalitesi ve soğutma açısından bir tık daha önde R9T'ye göre.
oyunlarda arada bariz fark çıkarmı peki 15-20fps kadar çünkü işlemci olarak r9t daha onde

oyunlarda arada bariz fark çıkarmı peki 15-20fps kadar çünkü işlemci olarak r9t daha onde
İşlemci olarak önde olsa da sıcaklık açısından fark çıkar. İkisi de tam performans çalıştığında 75W U9 275HX ile 55W 9955HX arasındaki fark az çıkar. Hikaye oyunlarında farkı hissetmezsiniz bile 2-3 FPS falan oynatır. Sadece FPS oyunları için alıyorsanız R9T 300Hz ekran sayesinde daha mantıklı.

İşlemci olarak önde olsa da sıcaklık açısından fark çıkar. İkisi de tam performans çalıştığında 75W U9 275HX ile 55W 9955HX arasındaki fark az çıkar. Hikaye oyunlarında farkı hissetmezsiniz bile 2-3 FPS falan oynatır. Sadece FPS oyunları için alıyorsanız R9T 300Hz ekran sayesinde daha mantıklı.
Bahsetmeye çalıştığım bence eşit seviyedeler. Biri diğerinden çok önde değil. İkisinin de artı ve eksileri var. Aklınıza yatanı alın. Slayer5 soğutma ve kasa kalitesi açısından bir tık önde ve ekranı 17 inç. R9T ekran Hz ve işlemci olarak bir tık önde ve ekranı 16 inç.

Geri