Yardım En İyi Ücretsiz Yapay Zeka Hangisi?

Hocam ne amaçla kullanacaksınız? günlük işler için mi? kod vs mi? eğer kod vs için ücretsiz araç arıyorsanız, claude code + openrouter bağlantısı ile minimax3 ü ücretsiz şekilde kullanabilirsin. Sunucumda onu kullanıyorum ben

2 android uygulama - 1 takip botu - 1 şahsi yapay zeka , bunların tamamını gemini ile yaptım.
kafasına vura vura geçmiş konuşmalarınızı hatırlatırsanız işinizi görür ve ayrıca aynı anda 10 farklı metini tarayıp size sorunlar olup olmadığını gösterebiliyor bu büyük bi avantaj

2 android uygulama - 1 takip botu - 1 şahsi yapay zeka , bunların tamamını gemini ile yaptım.
kafasına vura vura geçmiş konuşmalarınızı hatırlatırsanız işinizi görür ve ayrıca aynı anda 10 farklı metini tarayıp size sorunlar olup olmadığını gösterebiliyor bu büyük bi avantaj
Hocam nasıl yapıyorsunuz yani ben hep bir şeyler yapıyorum ama yarım kalıyor sonu gelmiyor özelden veya buradan kullandığınız kaynakları atar mısınız nasıl öğrendiniz vs.

Hocam nasıl yapıyorsunuz yani ben hep bir şeyler yapıyorum ama yarım kalıyor sonu gelmiyor özelden veya buradan kullandığınız kaynakları atar mısınız nasıl öğrendiniz vs.
bak kendini patron yapay zekayıda işçi olarak düşün, onu yönlendirirken tüm detayları ver ve ara ara geçmiş konuşmaları hatırlat, mesela dün bir program yazdınız gemini ile bugün devam ediceksin git kodları dosyaları ne var ne yok at gemini a ve komut verirkende geçmiş konuşmalarımızı hatırla en büyük önceliğin kodlamayı unutmamak ve hata yapmamak için kendi içinde emüle etmen. gibi şeyler yaz ve kesin ve detaylı yaz isteklerini misal : bana resim çekme uygulaması yap - bu şekilde demek yerine : bana internet erişimi olmayan yapay zeka desteği ile görüntüyü yükseltip efekt ekleyebilen bir prototip hazırla. bunu dedikten sonrada ufak ufak eklemeler yaptırcaksın ve her yaptığın şeyde bir önceki yaptığı şeyleri kontrol ediceksin bozmuşmu bozmamışmı diye.

Reklam Amaçlı Paylaşım
Hocam ben 100 liraya satışını yapıyorum gemini pronun ihtiyaç varsa yardımcı olurum

bedava şeyi 100 liraya satmalar da başlamış :D

Chatgptden memnunum ama habire üyelik al diyor kullanamıyorum ve 1k vermek işitiyorum ama çok fazla geliyor onun yerine ücretsiz her işimi görecek yapay zeka öneriniz nedir
Hocam en düşük paket aylık 270 yıllık 3200tl.
1k derken yıllık dan kastediyorsan beleş.
Bu arada dersen geminin veya chat gpt nin yıllık sürümlerini 100tl ye satan yerler var
Bu 50tl ye 100tl ye windows lisansı powerpoint lisansı satan siteler varya bilirsin zaten o tarz yerlerde tüm yapay zekaların yıllık yada 3 aylık planlarını çok küçük mevlalara alabilirsin bide sadece kendin erişiyorsun diye biliyorum o hesaba gene alırken onuda kontrol edersin önerilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben 100 liraya satışını yapıyorum gemini pronun ihtiyaç varsa yardımcı olurum
Hocam bireyselmi yoksa 1 hesaba birden fazla kişimi giriyor

Hocam en düşük paket aylık 270 yıllık 3200tl.
1k derken yıllık dan kastediyorsan beleş.
Bu arada dersen geminin veya chat gpt nin yıllık sürümlerini 100tl ye satan yerler var
Bu 50tl ye 100tl ye windows lisansı powerpoint lisansı satan siteler varya bilirsin zaten o tarz yerlerde tüm yapay zekaların yıllık yada 3 aylık planlarını çok küçük mevlalara alabilirsin bide sadece kendin erişiyorsun diye biliyorum o hesaba gene alırken onuda kontrol edersin önerilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bireyselmi yoksa 1 hesaba birden fazla kişimi giriyor
Bireysel hesap hocam sadece size ait ben 5 aydır kullanıyorum bir sorunum yok

Bireysel hesap hocam sadece size ait ben 5 aydır kullanıyorum bir sorunum yok
2 aydır almayı düşünüomda aklıma takılan sadece sohpetlerin orda kalması ve hesabın olduğu e postayı telefona/bilgisayara girmek
Bu tam olarak nasıl işliyor acaba?
Kendi e postama verilmiyor galiba random bi gmail veriliyor bende telefon / pc ile bağlanıp girmem lazım herhalde değilmi.
Güvenlikle iligli biraz tedirginim.

2 aydır almayı düşünüomda aklıma takılan sadece sohpetlerin orda kalması ve hesabın olduğu e postayı telefona/bilgisayara girmek
Bu tam olarak nasıl işliyor acaba?
Kendi e postama verilmiyor galiba random bi gmail veriliyor bende telefon / pc ile bağlanıp girmem lazım herhalde değilmi.
Güvenlikle iligli biraz tedirginim.
Hocam kendi hesabınıza tanımlanıyor zaten, sohbetler vs her şey kullanmaya devam ediyorsunuz, güvenlikten yana bir sıkıntı yok promosyon linki veriliyor zaten

Hocam kendi hesabınıza tanımlanıyor zaten, sohbetler vs her şey kullanmaya devam ediyorsunuz, güvenlikten yana bir sıkıntı yok promosyon linki veriliyor zaten
Şuan ne kadar hocam chat gpt

Hocam ne amaçla kullanacaksınız? günlük işler için mi? kod vs mi? eğer kod vs için ücretsiz araç arıyorsanız, claude code + openrouter bağlantısı ile minimax3 ü ücretsiz şekilde kullanabilirsin. Sunucumda onu kullanıyorum ben
sen şey değil misin ya 5 yıl önce dünyanın düz olduğunu savunan insan :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,221
Üyeler
203,747
Son üye
Meiyox
Geri