🔥İndirim Geforce Now Ultımate İlk 3 Ay 50tl (Sınırlı)

Zamanında aldım 100 mbps ile bile rezil bir şekilde oynatıyor turkcellin eline geçmeden daha iyiydi

deneme amaçlı alınır mı ayrıca 4 saat oturum süresi dediği 4 saat sonra ne oluyor?

fiyat olarak bu kadar iyi değildir dimi ben valla fiyatından dolayı aldım
Aylığı 500 felan ama 4 aylık parasını ödüyosun yada 6 aylık olan 8.32 euro aylık 4 aylık olan 8.97 euro ama bi anda 4 aylık yada 6 aylık ödüyorsun internetin iyiyse çünkü Türkiye'de yoklar bulgaristan yada romanyaya bağlanıyorsun diyenbiliyorum verdiği cihazlar geforce performance dan baya iyi geforce ultimate den biraz kötü bana gta 5 oynarken 7900 xt veriyordu yada bi nvidia quadro 24 gb ekran kartı veriyordu

Bunun bir ara insanlar denesin diye 1-2 saatlik ücretsiz sürümü vardı ona ne oldu?

sanal kartlarla alamadım vodafone pay sanalkart ve sipaydan kartla denedim olmadı

nasıl bir şey önerirsiniz? bana ?

Acaba başka ülkenin vpn ile alıp 5080 oynayabiliyor muyuz 4080 yerine

Dünyanın en kötü abonelik hizmeti. 4 yıl kullandım çok şükür kurtuldum. Kullananları Allah kurtarsın. 29 ekimde bedava kod dağıtıyoz diyip kodları bozuk çıkan bir firma fıkra bu kadar

Serverlarda mı problem var ne pc de ne tv de neden mobilde giriş yapamıyorum. Başarısız diyor.

sanal kartlarla alamadım vodafone pay sanalkart ve sipaydan kartla denedim olmadı

nasıl bir şey önerirsiniz? bana ?

Geri