mrprofaruk
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Zamanında aldım 100 mbps ile bile rezil bir şekilde oynatıyor turkcellin eline geçmeden daha iyiydi
Unutmazsın hocam mail ve sms atıyorlar.unutursam![]()
![]()
Aylığı 500 felan ama 4 aylık parasını ödüyosun yada 6 aylık olan 8.32 euro aylık 4 aylık olan 8.97 euro ama bi anda 4 aylık yada 6 aylık ödüyorsun internetin iyiyse çünkü Türkiye'de yoklar bulgaristan yada romanyaya bağlanıyorsun diyenbiliyorum verdiği cihazlar geforce performance dan baya iyi geforce ultimate den biraz kötü bana gta 5 oynarken 7900 xt veriyordu yada bi nvidia quadro 24 gb ekran kartı veriyordufiyat olarak bu kadar iyi değildir dimi ben valla fiyatından dolayı aldım
GeForce now dan daha iyi di fiyatta en sonfiyat olarak bu kadar iyi değildir dimi ben valla fiyatından dolayı aldım
Türkiye' de kaldırıldı ama başka ülkenin VPN' iyle hesap açarsan 1 saat ücretsiz oynayabiliyorsun.Bunun bir ara insanlar denesin diye 1-2 saatlik ücretsiz sürümü vardı ona ne oldu?
pek fark etmez zaten hocam yapıştır geç 50 tl lik'i alabileceksenizAcaba başka ülkenin vpn ile alıp 5080 oynayabiliyor muyuz 4080 yerine