2. El Ekran Karti Alip Dolandirildim

Su forumda kaç kere dolandırılan adam gördüm de param güvendeden su sekil parasından olanı ilk defa görüyorum şimdi uğraş dur muhtemelen ugrasirsan alırsın profesyonel olmadigi belli de başına iş almışsın. Hayır yanlış hatırlamıyorsam para iadesine kalan süre (otomatik onay) zaten yazıyordu burada da uyarmislarlar neyse artık olan olmuş
Ugrasirsan alırsın

Son düzenleme:
Su forumda kaç kere dolandırılan adam gördüm de param güvendeden su sekil parasından olanı ilk defa görüyorum şimdi uğraş dur muhtemelen ugrasirsan alırsın profesyonel olmadigi belli de başına iş almışsın. Hayır yanlış hatırlamıyorsam para iadesine kalan süre zaten yazıyordu burada da uyarmislarlar neyse artık olan olmuş
Ugrasirsan alırsın
destege yazdim sure bittigi icin iade saglayamiyoruz diyorlar sadece

Ya Yokmu Telefon Numarası Ver baba Bana Dayımın tanıdığı polisler var
Alırız adresini

Yol paran benden
Bul adamı tekme tokat

Anca öyle çıkarırsın hıncını

adam seni dolandirmamis bence sen furmark testi istedinmi adamdan

Ya Yokmu Telefon Numarası Ver baba Bana Dayımın tanıdığı polisler var
Alırız adresini

Yol paran benden
Bul adamı tekme tokat

Anca öyle çıkarırsın hıncını
Baba 15 yasindayim ben adam 20 küsür nasil doviyim adami
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

adam seni dolandirmamis bence sen furmark testi istedinmi adamdan
Istedim su an elimde sistem yok o yuzden atamam ancak yaptigimda 85 gpu 95 100 falan da hotspot oluyordu demisti

Termal macunu değiştirdikten sonra açıp baktın mı? Pump out oluyor olabilir. Ben eskiden RX 5700 XT referans model kullanmıştım ve onda termal macun değil grafit termal pad vardi ve bilmeden bozmuş bulununca macun iş yapmıyordu. Ne kadar düzgün ve kaliteli macun sürsem bile aynı oluyordu en sonunda ptm 7950 ile çözmüştüm.
Kartin modelini tam söyler misin veya fotoğrafını atar mısın? powercolor ama hangisi?

Param güvende ile nasıl dolandırıldınız hocam ürünü test edip onayladığınızda para karşı tarafa geçmiyormu?

Termal macunu değiştirdikten sonra açıp baktın mı? Pump out oluyor olabilir. Ben eskiden RX 5700 XT referans model kullanmıştım ve onda termal macun değil grafit termal pad vardi ve bilmeden bozmuş bulununca macun iş yapmıyordu. Ne kadar düzgün ve kaliteli macun sürsem bile aynı oluyordu en sonunda ptm 7950 ile çözmüştüm.
Kartin modelini tam söyler misin veya fotoğrafını atar mısın? powercolor ama hangisi?
Hocam red devil dual olmasi lazim ama emin degilim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Param güvende ile nasıl dolandırıldınız hocam ürünü test edip onayladığınızda para karşı tarafa geçmiyormu?
Adam termal macunu eksik surseniz duzelir bana da para su an acil lazim onaylayabilir misiniz dedi benim de iyi niyetime ve safligima geldi onayladim

Paramgüvende ile aldığın ürünü nasıl iade edemiyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,031
Üyeler
203,043
Son üye
KROMOZZ
Geri