Ayt Mat Tekrarlar Nasıl Yapılacak ?

gangonur

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar 12. sınıfa geçtim ayt matta tek lti kaldı da diziler logaritma falan bitti ben hangi aralıklarla soru bankasından çalıştığım konuyu çözmem iyi olur mesela bugün logaritmayı bilgi sarmaldan bitirdim kaç hafta sonra 3d den kaç hafta sonra orijinalden o konuyu bitirmem lazım ?

Sürekli cözmen gerek,ufak tefek hatalar kalana kadar.2027 başlarında ise her hafta denemeler vs.

Sürekli cözmen gerek,ufak tefek hatalar kalana kadar.2027 başlarında ise her hafta denemeler vs.
aga sürekli çözmem gerek biliyorum yazın 8 saat çalışıyosam 4-5 saatinni ayt mata verdim böyle de vermeye devam etcem okey de yani hiç program yapmadan elime ne geliyosa çözeyimmi hedef 40/40

aga sürekli çözmem gerek biliyorum yazın 8 saat çalışıyosam 4-5 saatinni ayt mata verdim böyle de vermeye devam etcem okey de yani hiç program yapmadan elime ne geliyosa çözeyimmi hedef 40/40
1 veya 2 günde bir ayt mat denemesi at neyden yanlış çıkıyorsa onlara çalışırsın

1 veya 2 günde bir ayt mat denemesi at neyden yanlış çıkıyorsa onlara çalışırsın
aga daha 12. sınıfım da limit türev integral bilmiyorum hocalar daha anlatmadı ben önden gitcem zaten ekim sonu gibi bitirmeyi düşünüyorum lti yi lti den sonra başlamak daha mantıklı gibi ya denemelere çünkü 20 sorudan falan alakalı olcam branşta harcamaya gerek yok gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,363
Üyeler
203,804
Son üye
resittemiz
Geri