🔥İndirim Xdrive 15 Li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah Kumaş 7.479₺

neden hocam denediniz mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mh ile çözdüm işi kumaş 15li plus aldik 6900e bakalim xdrivea ulastigimda boy kilo sorun olmaz demisti bakacagiz
alacağım zaman çok fazla forum okudum ve video izledim hiç kaliteli değil onun yerine hawk fab aldım memnunum

neden hocam denediniz mi ?

mh ile çözdüm işi kumaş 15li plus aldik 6900e bakalim xdrivea ulastigimda boy kilo sorun olmaz demisti bakacagiz
Çok pişman olucaksın şimdiden söyliyim 🤣 üstüne bi örtü veya başka bir şey koymak zorundasın deri yakacak seni

Çok pişman olucaksın şimdiden söyliyim 🤣 üstüne bi örtü veya başka bir şey koymak zorundasın deri yakacak seni
kumaş aldim ben 6900e mh ile konustum farki amazon bakiyesi olarak tanimladilar

alacağım zaman çok fazla forum okudum ve video izledim hiç kaliteli değil onun yerine hawk fab aldım memnunum
hawk future kullandim ben ben de o koltuktan.hic memnun değildim.denemeden sadece yorumla koltuğun nasil olduğunu anlayamazsiniz

kumaş aldim ben 6900e mh ile konustum farki amazon bakiyesi olarak tanimladilar

hawk future kullandim ben ben de o koltuktan.hic memnun değildim.denemeden sadece yorumla koltuğun nasil olduğunu anlayamazsınız

Hangi modeli aldın 6900’e

7400 sarı deri olan vardı 500 kulonla 6900e aldim sistem hatası iptal oldu 3 defa akabinde mh ile biraz gurestim 9200-7400 yapip farki amazon bakiyesi eklediler
O nasıl oldu satıcı amazon değil koltuğun güncel fiyatını 7400 nasıl yaptılar 🤣

2300 TL bakiye iyi eklemişler valla hayırlı olsun

2300 TL bakiye iyi eklemişler valla hayırlı olsun
benim satın aldığım üründe satici amazondu ama şu an kontrol ettim ürün koltuk oturma mesafesi cok dar 43cm bizim kase sigmaz iptal edip titanseat beast alacagim bakalim ekledikleri bakiyeyi kullandiracak mi :D kullandirirsa 2300+500 kuponla 7800-2800= 5000e gelecek

benim satın aldığım üründe satici amazondu ama şu an kontrol ettim ürün koltuk oturma mesafesi cok dar 43cm bizim kase sigmaz iptal edip titanseat beast alacagim bakalim ekledikleri bakiyeyi kullandiracak mi :D kullandirirsa 2300+500 kuponla 7800-2800= 5000e gelecek
Titan geniş fakat bakiyeyi kullanamayacaksın bana da 1k yüklediler fakat kullanılmıyor 🤣 bende titani 7300’e aldım 1k bakiyem var beleşe 6300’e geldi

Titan geniş fakat bakiyeyi kullanamayacaksın bana da 1k yüklediler fakat kullanılmıyor 🤣 bende titani 7300’e aldım 1k bakiyem var beleşe 6300’e geldi
evet hocam kullandirmadi neyse dursun elbet birgün xdrive 15li plus torunlar falan alir bakiyeyi o zmn kullanirlar

söyledim titani umarim iyidir

Geri