2.5-3.5 Bin TL Arası Gamepad Önerisi

https://www.akakce.com/oyun-kolu/en...-mavi-kablolu-kablosuz-fiyati,1088173228.html Bu da olabilir

Ayrıca karşılaştırma tablosu
1789160447138.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1789160510247.webp

Stok beklersen Mojhon Storm, beklemezsen Leadjoy Saber Plus veya Beitong KP40 alabilirsin.

teşekkürler yardımlarınız için sistemim beyaz o yüzden beyaz ve şarj standlı olan seçenekler göze daha hoş geliyor mojhon storm en iyisi gibi ama acaba yeni stok açıldıgında renk seçenegı gelırmı 2-3 hafta içinde almayı düşünüyorum gelmezse fantech zenıt pro gibi

teşekkürler yardımlarınız için sistemim beyaz o yüzden beyaz ve şarj standlı olan seçenekler göze daha hoş geliyor mojhon storm en iyisi gibi ama acaba yeni stok açıldıgında renk seçenegı gelırmı 2-3 hafta içinde almayı düşünüyorum gelmezse fantech zenıt pro gibi
Niye zenith pro kp40 gibi alternatifler varken, fantech fiyatına değmez almayın bende var

Niye zenith pro kp40 gibi alternatifler varken, fantech fiyatına değmez almayın bende var
niye öyle dediniz özelliklere bakınca kp40 dan daha iyi duruyor artısı şarj standı olması eksisi joyıstıgının sertlik derecesinin olmaması diye gordum ama başka sorunları mı var acaba

Malzeme kalitesi çok iyi bir kontrolcü değil Zenith Pro aynı zamanda stick gecikmesi yüksek bir kontrolcü, saydıklarımdan Mojhon Storm hariç hepsinin beyaz versiyonu var onlara bakabilirsiniz.

Malzeme kalitesi çok iyi bir kontrolcü değil Zenith Pro aynı zamanda stick gecikmesi yüksek bir kontrolcü, saydıklarımdan Mojhon Storm hariç hepsinin beyaz versiyonu var onlara bakabilirsiniz.
eyw hocam leadjoyun tipini hiç begenmedim yakışıklı degil kp 40 guzel onunda standı yok ama madem oyle dıyorsunuz standsız kp 40 alıyım hatta tek farkı joyıstık agırlıgını degıstırmeyse 1k daha ucuz kp20 alıyım

eyw hocam leadjoyun tipini hiç begenmedim yakışıklı degil kp 40 guzel onunda standı yok ama madem oyle dıyorsunuz standsız kp 40 alıyım hatta tek farkı joyıstık agırlıgını degıstırmeyse 1k daha ucuz kp20 alıyım
KP20'nin gecikmesi yüksek, analogları farklı, analog direnci değişmiyor, butonlar optik mekanik değil o yüzden kp20 önermem

hocam şuan isteklerim şunlar beyaz - şarz standlı - azıcıkda yakışıklı olsun biri oluyo biri olmuyo ondan kararsız kaldım hangisinden feragat etsem
400-500 TL bütçe arttırırsan GameSir Cyclone 2 alabilirsin.

Geri