Bios Sıfırlama Sonrası PC Çalışmıyor

RefX

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,967
Merhaba kuzenim yeni aldığı sistemde bios sıfırlaması yaptı. Sistem çalışıyor fanlar rgbler vs ancak mouse ve klavye çalışmıyor ve ekrana görüntü gelmiyor. Bios pili sökme vs denedik ramleri çıkartıp denedik ancak çözemedik.
Anakart gigabyte a520
1000156947.webp

Büyük ihtimal ile yanlış biosu yüklediniz veya yüklerken bi hata yapmışsınız Öyle ise,yapacak bi şey yok gibi.Gönderin servise ,bios flahlasınlar.O anakartlrda bildiğim kadarıyla bios flashback butonuda yok zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıfırlama yazmızsınız Daha sonra gördüm Biosada girmiyor,artık değilmi.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Büyük ihtimal ile yanlış biosu yüklediniz veya yüklerken bi hata yapmışsınız Öyle ise,yapacak bi şey yok gibi.Gönderin servise ,bios flahlasınlar.O anakartlrda bildiğim kadarıyla bios flashback butonuda yok zaten.

Yok hocam girmiyor görüntü yok sistem çalışıyor

Hocam valorant yüklemek için biostan birkaç ayar yapmış daha önce. Olmayınca bende bios sıfırlattım görüntü gelmiyor şu an

Girmiyor ise,durum vahim.Yani hiç görüntü gelmemesi.
Aklıma gelen maalesef başka bi şey yok Zten bios pili,ramlar vs hepsini denemişsiniz En son bi de tüm kabloları söküp,tekrar takın.Hatta işlemcide dahili e.kartı varsa,anakart arka çıkışından görüntü almayı deneyin.

• Beğen
aynı anakart bende de var klavyeye ışık gelmeyip kasa fanları ışıkları çalışıyorsa büyük ihtimalle anakart arızalanmıştır. Aynı sorun bende de oldu anakartı garantiye gönderdim.

• Beğen
aynı anakart bende de var klavyeye ışık gelmeyip kasa fanları ışıkları çalışıyorsa büyük ihtimalle anakart arızalanmıştır. Aynı sorun bende de oldu anakartı garantiye gönderdim.
Garantiye gönderince ne kasar sürede geldi ve çözüldü mü?

Girmiyor ise,durum vahim.Yani hiç görüntü gelmemesi.
Aklıma gelen maalesef başka bi şey yok Zten bios pili,ramlar vs hepsini denemişsiniz En son bi de tüm kabloları söküp,tekrar takın.Hatta işlemcide dahili e.kartı varsa,anakart arka çıkışından görüntü almayı deneyin.
başka bi pc den flasha bios yükleyip direkt takınca otomatik günceli kursa
böyle bişe mümkün mü

Merhaba kuzenim yeni aldığı sistemde bios sıfırlaması yaptı. Sistem çalışıyor fanlar rgbler vs ancak mouse ve klavye çalışmıyor ve ekrana görüntü gelmiyor. Bios pili sökme vs denedik ramleri çıkartıp denedik ancak çözemedik.
Anakart gigabyte a520
Alıntıyı görüntüle
gücü komple kapatıp statik elektriği boşalttınız mı

böyle bişe mümkün mü
bunun için yine bıosun içine girmeniz lazım flash ile yüklerken

böyle bişe mümkün mü
AnKARTTA BİOS FLASHBACK BUTONU,YANİ ÖZELLİĞİ YOKSA,OLMAZ.Bide yukardaki arkadaşın dediği gibi ,anakrtın güç bağlantısını sökün. Açma kapama düğmesine 5-6 kez basın Tekrar açmayı deneyin.

Garantiye gönderince ne kasar sürede geldi ve çözüldü mü?
Hala garantide ortalama 15 gün falan sürer. daha gelmedi başka anakart taktım geçici.
Ama ilk önce arkadaşların dediği gibi deneyin. Olmazsa son çare garanti

• Beğen

Knk o zaman sıfırladıysanız ramleri tanımaya çalışıyo pc 5 6 dk bekleyin olmazda tekra çıksrıpndeneyin tek slot deneyin denryin

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,645
Üyeler
203,916
Son üye
STKCN
Geri