websiteden baktım yoktu
websiteden baktım yoktu
burda tl tutmak zorunda değil usdt de tutabilirsinkral gündüz faiz oranıyla faize yatırınca 13.5 olyor burda 20k
attığın linkte çıkıyor ama siteden kampanyalar menüsüne tıklayınca bu kampanya çıkmıyor, bu yüzden de kota dolmuş diye düşündüm.![]()
mobil uygulamasında çıkıyor.attığın linkte çıkıyor ama siteden kampanyalar menüsüne tıklayınca bu kampanya çıkmıyor, bu yüzden de kota dolmuş diye düşündüm.
![]()
Verdiklerini alamazlar tabi ki. Tuttuğun sürece ve her ay miktarı fark etmeksizin 1 kez al sat yaptıktan sonra her ay 1000 lira geliyormuş diye anladım ben.10 bini 10 ay boyunca tutmak mı lazım yani 2. ayda çekince tüm verdikleri parayı alıyorlar mı?
ilk para bitişten sonra geliyor, yaptık bakalım ama vereceklerini düşünmüyorum.Verdiklerini alamazlar tabi ki. Tuttuğun sürece ve her ay miktarı fark etmeksizin 1 kez al sat yaptıktan sonra her ay 1000 lira geliyormuş diye anladım ben.
Katılıp para atıp işlem yaptıktan sonraki 14 iş günü mü yoksa kampanya bitiminden sonraki ayın ilk 14 iş günü mü gönderiliyor onu tam anlamadım. Sanırım ilk miktar katıldıktan 14 iş günü sonraki aylarda ise ayın ilk 14 iş gününde veriliyor olabilir.