GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,434
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yaş 20 umarım yani doktor derji sen ölmüşsün der ama düzeltebiliriz der milyon alsa veririm bilekler bile 17.2cm yani öleyim ama amaç birtek kız düşürmem değilki zihnimdekiyle dışımdakinin bir olmaması kendimi sevmiyorumKemik yaşını öğren heyete gir el rontgeni çek gelişim geriliği varsa kemikler açıksa biraz daha uzarsın.Hidayet Türkoğlu ve bir çok basketçi amerikaya gittikten sonra uzattılar.Ayrıca profil resmi yaptığın kahramanın boyu da sana yakın karizmasında bir eksiklik görüyor musun ? Giyinmesini bileceksin sen işine gücüne bak ben bekar kalmış kel görmedim dünyanın en aktif hatun götürmüş sektör sanatçıları kel ^^
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
H
Hocam sorun boyum olsa hallederim keşke geniş olsaydım 1.72 olsaydım iri olsaydımda kısa olsaydım boyu uzattırırdımBende 173 um çok kısa olmadığını sürece sıkıntı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
H
Hocam tarih bilgim vardı derslerim iyiydi tsrihim iyiydi çıraklık girdim saç baş hayat aile ekonomi bu yollar derken bildiğim bilgiyi bile hatırlamaz haldeyim şuan öyle çöktüm bilgi hallederim fizik ve tip cidden çok önemli çokilk önce kendini kabullen, en önemli nokta burası. Çok spor yapan gördüm kaslı üçgen vücutlu, 2 kelimeyi bir araya getiremezi hadi onu geçtim kolay orta düzey genel kültür sorusu sor bilemez.
illa fitnnes yapmak zorunda değilsin yani bundan bahsediyorum, azıcık yediğine içtine su tüketimine bak ve düzenli koşu bol bol yüzme ve evde mekik şınav bile senin sıkı görünmene yeterli olacaktır.
Sadece benim ortamım mı böyle bilmem ama o ""Afet"" kızların çoğuyla sohbetimde spor yapan kaslı elemanlardan zannedildiği kadar albeni yaşadıklarını görmüyorum. Kesinlikle laf yapan bir ağıza, belli bir kültür seviyesi guston olmalı.
örnek veriyorum: aynı anda uçtan uca konular hakkında fikir sahibi olup kızla her konuda konuşabilirsen afedersin tüküreyim fiziğine.
fiziğin ve tipin ne önemi var Bokaj Retsiem den Harun Kolçağa oradan bi anda Marxism e giden sohbette.
Denedin mi hiç bilmem ama o kızın çok ilgilendiği konularda ondan daha fazla bilgi sahibi olmaya çalış.
Hatta kendi kendine bir tartışma açıp bilerek onunla zıt fikirde ol mesela? Ben özellikle yaparım bunu çokta işime yarar, hele bide ben galip gelirsem bakışları bile değişir o an.
Mesele tip fizik falan değil, boy önemli olabilir ama gayet ortalama yerinde boyun var. esas önemli olan ağızdır ağız.
ekstra olarak hijyenine çok dikkat et kanka. tırnaktır, vücut kokundur, saçındır, dişindir falan.