Fiziğimde Tipimde Kötü Ne Yapabilirim

Kemik yaşını öğren heyete gir el rontgeni çek gelişim geriliği varsa kemikler açıksa biraz daha uzarsın.Hidayet Türkoğlu ve bir çok basketçi amerikaya gittikten sonra uzattılar.Ayrıca profil resmi yaptığın kahramanın boyu da sana yakın karizmasında bir eksiklik görüyor musun ? Giyinmesini bileceksin sen işine gücüne bak ben bekar kalmış kel görmedim dünyanın en aktif hatun götürmüş sektör sanatçıları kel ^^
Hocam yaş 20 umarım yani doktor derji sen ölmüşsün der ama düzeltebiliriz der milyon alsa veririm bilekler bile 17.2cm yani öleyim ama amaç birtek kız düşürmem değilki zihnimdekiyle dışımdakinin bir olmaması kendimi sevmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

H
Bende 173 um çok kısa olmadığını sürece sıkıntı yok
Hocam sorun boyum olsa hallederim keşke geniş olsaydım 1.72 olsaydım iri olsaydımda kısa olsaydım boyu uzattırırdım

H
ilk önce kendini kabullen, en önemli nokta burası. Çok spor yapan gördüm kaslı üçgen vücutlu, 2 kelimeyi bir araya getiremezi hadi onu geçtim kolay orta düzey genel kültür sorusu sor bilemez.
illa fitnnes yapmak zorunda değilsin yani bundan bahsediyorum, azıcık yediğine içtine su tüketimine bak ve düzenli koşu bol bol yüzme ve evde mekik şınav bile senin sıkı görünmene yeterli olacaktır.
Sadece benim ortamım mı böyle bilmem ama o ""Afet"" kızların çoğuyla sohbetimde spor yapan kaslı elemanlardan zannedildiği kadar albeni yaşadıklarını görmüyorum. Kesinlikle laf yapan bir ağıza, belli bir kültür seviyesi guston olmalı.
örnek veriyorum: aynı anda uçtan uca konular hakkında fikir sahibi olup kızla her konuda konuşabilirsen afedersin tüküreyim fiziğine.
fiziğin ve tipin ne önemi var Bokaj Retsiem den Harun Kolçağa oradan bi anda Marxism e giden sohbette.
Denedin mi hiç bilmem ama o kızın çok ilgilendiği konularda ondan daha fazla bilgi sahibi olmaya çalış.
Hatta kendi kendine bir tartışma açıp bilerek onunla zıt fikirde ol mesela? Ben özellikle yaparım bunu çokta işime yarar, hele bide ben galip gelirsem bakışları bile değişir o an.
Mesele tip fizik falan değil, boy önemli olabilir ama gayet ortalama yerinde boyun var. esas önemli olan ağızdır ağız.
ekstra olarak hijyenine çok dikkat et kanka. tırnaktır, vücut kokundur, saçındır, dişindir falan.
Hocam tarih bilgim vardı derslerim iyiydi tsrihim iyiydi çıraklık girdim saç baş hayat aile ekonomi bu yollar derken bildiğim bilgiyi bile hatırlamaz haldeyim şuan öyle çöktüm bilgi hallederim fizik ve tip cidden çok önemli çok

Dostlar fiziğimde kötü tipimde çok sıkıştım ortalama tip ve fizik ile sıradan iyi biri bile olsam iyiydi yani ama yok yani ikiside yok çok sıkıştım bana yol lazım ya işte spor yap falan lafları değil cidden bu alanda tecrübesi olan veya yaşanmışlığı olanların bi yol söylemesi lazım ben cidden geri kaldım bir kız sevdim ufakken o zamandan bu zamana o kızda yanımda ama bu günlerde böylesi bir şey olacağımı bende bilmiyordum şimdi bu kızın karşısına çıktığımda kaybediceğimi biliyorum yol gösterin ne yapabilirim ne kadar ney olabilir bu halden kurtulmak bu benden kaçmak istiyorum hani kafama sıksam kıza ne olucak tamam belki hayatına devam edebilir bir şekil ama ben bu şekilde ölmek istemiyorum bu günlerin hayalini kuran beri bir başarısızlıkla bitirmek istemiyorum senelerdir bu piskolojideyim ve cidden yıprandım psikolog falan iş görmüyo bana çözüm yolu lazım ve ben bu yolu bulamıyorum artık yardım istiyorum belki kınarsınız belki aşşağılar saçmalama dersiniz belki sosyal medya hayatı görmüşsün falan dersiniz ama hiçbiri umrumda değil sadece iyi ve yeterli olabilmek istiyorum şuanki benden kaçmak istiyorum sevdiğimi ve hayatımı kaybetmek istemiyorum neye tutunucam bilemiyorum bir çözümü olsa acısını çekmeye hazırım böyle bi hayat istemiyorum

Akromial bile 40cm yaş 20 de boy 1.75 fizikten bile kazanamadım yani büyüme plağını açma olsa yeminle milyonları konuxam.ortaya bu tip ve fizikten kurtulabilsem milyonları koyucam ortaya ama yok
Knk basketbol oyna hergüb hedef koy her ağırlık jaldırmayj bırkatığında onu düşünki güç gelsin hedef koyarsan yolun yarısına gelitsin

spora gidiceksin sac kesimini duzelticeksin kaliteli bir kuafor isini cozer. bol bol kitap oku entellektuel birikimin olsun kizla iki uc muhabbet oturatabil disarida goruyorum donup benim bile yuzune bakmayacak oldugum insanlarin yaninda cok guzel kizlar var mesela tip sadece kapi acar iceride tutucak olan yapin konusman sohbetin falan olur onlari toparla fizikte spor yani eninde sonunda ona donuyor yani ondan baska caren yok ve en onemli kendini oncelik haline getir hayatta neyi sevdigini bul ben mesela calismayi seviyorum bir dongu seviyorum ve hayatimi ona gore kuruyorum sende git ve kendine bir hayat kur sonrasi corap sokugu gibi geliyor.
Hiçbirşeyi sevemiyorum ve bilgileri artık aklımda tutamıyorum hocam kafam donuk alamıyorum şuan

Knk basketbol oyna hergüb hedef koy her ağırlık jaldırmayj bırkatığında onu düşünki güç gelsin hedef koyarsan yolun yarısına gelitsin
Hepsini deniyicem hocam ama istediğim iri veya iriyenyakın biniskelet bile olsa yeterdi fizik kemik yapım bari iyi olsaydı

Kıyafet ve bakım, spordan bile önemli düzgün giyinen, temiz kokan, yüzüne krem fln süren iyi durur. (Son kısmı da gidip abartıp feminem erkeklere de dönme tabi) Şimdi para diyeceksin... o da doğru ne diyeyim, ucuz T-shirt veya gömlek illa var ya hoş durmak için. Zaten kaliteli/pahalı Tshirtlerin olayı "bence" zaman içinde kısa sürede rengi atmaması bozulmaması, belki tüylenmemesiyle gösteriyor. Yıpranmaya direci. 1000-5K T-shirt giymeyip 200-300'e giysen de iyi durabilirsin diye düşünüyorum. Ne önerirsin diye sorma bende kendime yeni yeni dikakt etmeye başladım. Öyle modadan süper anlayan takip eden de biri değilim, spor yapıyorum işte şu T-shirtlerden alıyorum; Ghassy Co. Erkek Running Sports Reglan Oval - Tipi hoşuma gitti, hızlı kuruyor, beyazı içini göstermiyor, fiyatı da orta-makul diye düşünüyorum. Eşortman veya rahat giyimi de H&M öneririm, orası da bilemiyorum, makulu da var pahalısı da var. Bana göre ok fiyatlar. Sevdiğin kıyafetleri giy, git bir AVM ye gez, illa bir şey bulursun diye düşünüyorum, en kötü hemen gidip tek seferde 5 üst, 5 alt, 5 bilmem şey alıp rotasyon sistemi oluşturmanı beklemiyoruz. 1 tane alırsın, buluşmaya fln gidersen o gün giyersin. Geri kalan günlerde toplarsın.

Biraz yukarıda baktım, spora yaz zamanı demişsin, ertlemek de iyi bir şey değil. Para durumunu bilmiyorum en kötü lokal mi diyorlar ne ücretsiz bir yere hafta 1-2 kere git, hiç yoktan iyidir, vücudunda alışır.
Hocam parada sorun yok yarın pazartesi başlıyorum zaten

Fizigini düzelt ama aşırıda takımtılı olma kendini herkül gibi yapmana gerek yok illaki. Fizigi bir şekil halledersin olay tipe gelincede aşırı önemli olduğunu düşünmüyorum. Tipten daha önemli olan şey kendine özgüvenin ve ağzının laf yapması. Bu ikisi olunca tipin sanılanın aksine aşırı önemli olmadığı anlaşılıyor. Büyük ihtimal kendine fazla baka baka nefret ettin. Birsürü kişide senin gibi kendiinden nefret ediyor(bende öyleydim). Ama çevreye bakınca esas durumun dış değilde iç olduğu çok belli oluyo. Mesela hiç demedinmş şu kız şu oğlana nasıl bakmış. Ama halbuki kız oglanın dış görünüşüne değilde kişiliğine bakıyor.
Ben şuan onada donuğum işe hocam

spora gidiceksin sac kesimini duzelticeksin kaliteli bir kuafor isini cozer. bol bol kitap oku entellektuel birikimin olsun kizla iki uc muhabbet oturatabil disarida goruyorum donup benim bile yuzune bakmayacak oldugum insanlarin yaninda cok guzel kizlar var mesela tip sadece kapi acar iceride tutucak olan yapin konusman sohbetin falan olur onlari toparla fizikte spor yani eninde sonunda ona donuyor yani ondan baska caren yok ve en onemli kendini oncelik haline getir hayatta neyi sevdigini bul ben mesela calismayi seviyorum bir dongu seviyorum ve hayatimi ona gore kuruyorum sende git ve kendine bir hayat kur sonrasi corap sokugu gibi geliyor.
Ne kitabı reis nasa mühendisiyle mi cıkacak eleman Türkiyede aktif kitap okuyan kaç kişi var. Tr kızını tavlamak istiyosan populer kültür kölesi olacaksın.

Hiçbirşeyi sevemiyorum ve bilgileri artık aklımda tutamıyorum hocam kafam donuk alamıyorum şuan

Hepsini deniyicem hocam ama istediğim iri veya iriyenyakın biniskelet bile olsa yeterdi fizik kemik yapım bari iyi olsaydı

Hocam parada sorun yok yarın pazartesi başlıyorum zaten
Knk şınav çej sen benden en az 15 yaş fln büyüksün ama dediğim önemli ben 2 yıl önce şınav çekiodum 4 5 ay sonra bırkwtım o zaman şınav ilr kazandığım kaslar hayla duruypr ağorlık ilr yaptığım kaslar eridi gerçek kas şınavdan geçer 6 baklavam varrı
Fıstıklı baklavaya döndü 2 yılda

önce spora başla ki boyunun burada avantajı var daha sonrasında endokrinoloji randevusu alıp biraz uzlaşabilirsen el bilek ve plak röntgeni çektirirsin tam kapanmadıysa konuşarak gh başlayabilirsin çünkü boyuna etkisi bile olabilir ve spor yaptıkça yüz hatların ve vücudun oturacak omuz genetiğin dar olabilir ama çabalayıp denedikten sonra bunu söylebilirsin düzgün şekilde 8-10 ay bi spor yap gelişimini gözlemle ki bu seni tatmin edecek sporu bırakmayı bile istemeyeceksin bir yandan kendin için birşeyler yapabilirsin saç stilini değiştirebilirsin sivilce vs varsa biraz bakım vs şuan ki nefret ettiğin halinden daha iyi ve güzel hissetirecektir ve bütün bu şeyler senin elinde
Omuz için klavikula genişletmeye giricem ama kemik yapımı irileştirebilsem genişletebilsem baska bir şey istemem pek

Erkeğin güzeli çirkini olmaz , lüks bir arabanın içindeysen ne iş yaptığının ya da ne kadar çirkin olduğunun önemi yok

Basket boy uzatmaz aga şehir efsanesi

Erkeğin güzeli çirkini olmaz , lüks bir arabanın içindeysen ne iş yaptığının ya da ne kadar çirkin olduğunun önemi yok
Para kazanacaksın. Torreria gibi insanlar bile para sayesinde devrim özkenla manita olabiliyor

Uzatır işte ya sne boşver 2 3 cm uzar şakasız
1.93 üm kuzenim 10 yaşından beri profesyonel basket oynuyor o 1.70 tamamen genetik boy.

Ne kitabı reis nasa mühendisiyle mi cıkacak eleman Türkiyede aktif kitap okuyan kaç kişi var. Tr kızını tavlamak istiyosan populer kültür kölesi olacaksın.
Hocam benim tarih üzeri az çok bilgim yine kaldı benim kızı kendime çekmemdeni en büyük etken eskiden özgüveni şahlara kaldırmam 12-13 yaşında tarih bilen Türkçü bilişimden anlayan sanal ortamdan anlayan biri olarak zaten ilah gibiydim tip ve fizikte çakılmasam bugün bambaşka biryerdeydim hayatmı zordu umrumda olmazdı bugün iri kemik ve iyi tipte olsaydımda günde 10 saat 12 saat çalışsaydım

Var hocam her kızı aynı kefeye koyamayız

Para kazanacaksın. Torreria gibi insanlar bile para sayesinde devrim özkenla manita olabiliyor

1.93 üm kuzenim 10 yaşından beri profesyonel basket oynuyor o 1.70 tamamen genetik boy.
Genetikde knk 1.65 de olabilir bizdede genetik en uzunumuz abim 1.89 bende şuan 1.81 yaş ergen

Uzatır işte ya sne boşver 2 3 cm uzar şakasız
doğrudan uzatmaz yardımcı olabilir belki anca boyun %90'ı falan genetik kalan kısmın büyük çoğunluğu beslenme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,140
Üyeler
203,722
Son üye
hasantekeoglu
Geri