Ryzen 10.Nesil Beklenirmi Yoksa Core Ultra Geçilirmi

PolatAlemdarr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
771
Maalesef 9800x3d den hiçbir şekilde verim alamadım eski sattığım intel sistemim bile daha akıcıydı amd için sene sonuna kadar beklenirmi yoksa core ultra alıp geçilmelimi

Büyük ihtimalle işlemcin throtlling oluyo knk fazla ısınıca kapanmamak için mhz düşüyo onda 300-400 fps alıyosun soğutucun yada kullandığın termal mscunda sıkıntı vardır keşke iade etmeden önce açsaydın knk 95 derece normaş değil

Ben 300-400 fps alırken adamlar 700-800 alıyordu csde 2 tane 9800x3d iade ettim
Bir şeyler yanlış yapılmış, sadece silikon kalitesinden o kadar fps farkı oluşmaz. 265kf ve 270k güzel işlemciler. Bugün pc toplayacak olsam ikisinden birini alırdım. Bence 10. nesil amd'yi beklemeye gerek yok 2nm olacak diyorlar fiyatı pahalı olursa değmez. X3d olan modellerin fiyatı daha da uçuk olur bir de 10 12 çekirdekten bahsediliyor. 9800x3d de güzel yani sen kullanamamışsın desem yeridir.

Bir şeyler yanlış yapılmış, sadece silikon kalitesinden o kadar fps farkı oluşmaz. 265kf ve 270k güzel işlemciler. Bugün pc toplayacak olsam ikisinden birini alırdım. Bence 10. nesil amd'yi beklemeye gerek yok 2nm olacak diyorlar fiyatı pahalı olursa değmez. X3d olan modellerin fiyatı daha da uçuk oljr bir de 10 12 çekirdekten bahsediliyor. 9800x3d de güzel yani sen kullanamamışsın desem yeridir.
FPS limiti vardı ve grafik ayarları yüksekteydi :D

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: nsfw
FPS limiti vardı ve grafik ayarları yüksekteydi :D
Limiti kaldırmıştım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Büyük ihtimalle işlemcin throtlling oluyo knk fazla ısınıca kapanmamak için mhz düşüyo onda 300-400 fps alıyosun soğutucun yada kullandığın termal mscunda sıkıntı vardır keşke iade etmeden önce açsaydın knk 95 derece normaş değil
Nt-h1 vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,284
Üyeler
203,773
Son üye
hasanakdemr
Geri