Abdullahdnc
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Son 3 ay çok yoğun geçti ama son 1 ay durgun geçiyor öyle muhabbet olsun belki belli başlı sebepleri vardır bi sormak istedim.
aslında durgun değildi , yönetici kadrosu sunucuyu güncellemek için 10 yıllık paneli değiştirip bütün kategoriler bozuldu 4 gün önce yanlış hatırlamıyorsam yene eski sürüme geçtik ve sorunsuz şu an , öyle bir kronik sorundu ki yıllar önceki konuya yazdığında sıcak fırsatlar ın en üstüne düşüyordu , e haliyle yeni indirimler en alta düştü ondan indirim yok gibi gözüküyor ama çok şey yaşandıSon 3 ay çok yoğun geçti ama son 1 ay durgun geçiyor öyle muhabbet olsun belki belli başlı sebepleri vardır bi sormak istedim.
İndirimden çok bindirimler revaçta olduğu bir dönemdeyiz Kasım indirimleri zamanla hikaye şimdi de western oldu. Ram zammı dlls 5 zammı onun yancısı amd işlemci ve ekran kartı zamları popüler her şey zam gördü 4 ay önce aldığım xfx 9070xt yüzde 27 zamlandı 9700x yüzde 35 zamlandı patriot viper ram yüzde 30-35 zamlandı. İndirim bahsi hak getireSon 3 ay çok yoğun geçti ama son 1 ay durgun geçiyor öyle muhabbet olsun belki belli başlı sebepleri vardır bi sormak istedim.
Forumla ilgili değil eskiden dehşet indirimler olurdu piyasada şuan bi durgunluk varSon 3 ay çok yoğun geçti ama son 1 ay durgun geçiyor öyle muhabbet olsun belki belli başlı sebepleri vardır bi sormak istedim.
Güncellemeden önce de böyleydi. Zaten o güncelleme 1 2 gün durdu sonra eski halini getirdiler.aslında durgun değildi , yönetici kadrosu sunucuyu güncellemek için 10 yıllık paneli değiştirip bütün kategoriler bozuldu 4 gün önce yanlış hatırlamıyorsam yene eski sürüme geçtik ve sorunsuz şu an , öyle bir kronik sorundu ki yıllar önceki konuya yazdığında sıcak fırsatlar ın en üstüne düşüyordu , e haliyle yeni indirimler en alta düştü ondan indirim yok gibi gözüküyor ama çok şey yaşandı
zaten zamlı olan fiyatlar daha da zamlandıktan sonra artık sıcak fırsatlara düşen sistemler bile kazık gelmeye başladı üstüne yaz falan bitti kasım indirimlernde güzel seyler görürürz bence , ben abdullah abinin kasım ayında sistem önerisi yapacağından eminimSon 3 ay çok yoğun geçti ama son 1 ay durgun geçiyor öyle muhabbet olsun belki belli başlı sebepleri vardır bi sormak istedim.
Fiyat yükselişleri böyle giderse kasımda da sıcak bir fırsat göremeyeceğiz don ve pantolon harici bir şeyzaten zamlı olan fiyatlar daha da zamlandıktan sonra artık sıcak fırsatlara düşen sistemler bile kazık gelmeye başladı üstüne yaz falan bitti kasım indirimlernde güzel seyler görürürz bence , ben abdullah abinin kasım ayında sistem önerisi yapacağından eminim
5070 ti lazımpiyasa durgun hocam kasım için olabilir en son trendyol yaptı bişeyler belli firmalar yaparsa yapıyor ama bu aylar genelde böyle geçiyor indirimde. acil bir şey lazımda söyleyin bulalım![]()
amazon depoyu takip etmek lazım onun için hocam en uygun oraya düşüyor şu aralar5070 ti lazım
neyseki şuan pc almak gibi bir derdim yokFiyat yükselişleri böyle giderse kasımda da sıcak bir fırsat göremeyeceğiz don ve pantolon harici bir şeykalmaz gibi geliyor ama alışıyoruz 9070 XT 'yi 43bin sıcak fırsat oldu kasımda da 50bin sıcak fırsat