Yardım Üst Panel 360mm Destekli Kasa Lazım 4000tl

ReingX

80+
Reaksiyon skoru
10
akvaryum olsa daha iyi olur kozmetik açıdan iyi olusa daha iyi olur

Bundan daha güzek kasa bulamazsın
ya buna bende baktım bunda atx ana kart takınca pcie slotu üstte kalınca ekran kartını takmak için kasayı kesmemiz gerekiyormuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4 bin bütçesi olan birine 7 bin tl kasa atmak ne kadar mantıklı tartışılır
parayı eklerim bu kasa için bu kasa baya iyi ama 4bin olsa daha iyi olur yani

ya buna bende baktım bunda atx ana kart takınca pcie slotu üstte kalınca ekran kartını takmak için kasayı kesmemiz gerekiyormuş
Knk atx takma yahu çok da önemli değil atx 1 küçüğünü tak ztn o boşluğuda ekran kartı dolrudur

Hemde atx uyunlu yazıyo

4 bin bütçesi olan birine 7 bin tl kasa atmak ne kadar mantıklı tartışılır
Adam belkide 7k verebilir ama vermek istemiyor knk bu kasayı görünce veriri ztn

akvaryum olsa daha iyi olur kozmetik açıdan iyi olusa daha iyi olur
v100r aldım gaming gecesinden tavsiye ederim üst 360mm sıvı soğutmada destekliyor benim kullandığımı

Ekler

• IMG_7527.webp
    IMG_7527.webp
    163.5 KB · Hit: 34
bahsettiğin bütçeye düşüyor son gaming gecelerinin hepsinde diye gördüm siyahı ve beyazı

v100r aldım gaming gecesinden tavsiye ederim üst 360mm sıvı soğutmada destekliyor benim kullandığımı
Hocam raminiz sanırım patriot rgb modeli internette gördüğüm videolarda vs rgb si dandik ve yavaş geldi sizin yorumunuz nedir

Hocam raminiz sanırım patriot rgb modeli internette gördüğüm videolarda vs rgb si dandik ve yavaş geldi sizin yorumunuz nedir
hocam zerre anlamıyorum her şeyi foruma danışarak aldım zaten rgbisini de kontrol edemiyorum uyuz oldum yavaşlık konusundada ever biraz ağır gibi ama daha önce hiç rgbli
bir ram deneyimim olmadı bu yüzden ne desem yalan olur

bende konusu açılmışken size sorayım nasıl kontrol edicem ramin rgbisini

hocam zerre anlamıyorum her şeyi foruma danışarak aldım zaten rgbisini de kontrol edemiyorum uyuz oldum yavaşlık konusundada ever biraz ağır gibi ama daha önce hiç rgbli
bir ram deneyimim olmadı bu yüzden ne desem yalan olur

bende konusu açılmışken size sorayım nasıl kontrol edicem ramin rgbisini
hocam anakart hangi markaysa onun rgb yazılımını indirip kontrol edebiliyor olmanız lazım ona rağmen hala ağır ve yavaşsa rgb dandik demektir

Geri