4 bin bütçesi olan birine 7 bin tl kasa atmak ne kadar mantıklı tartışılırBundan daha güzek kasa bulamazsınLian Li O11 Dynamic Flow Mini V2 Mid Tower mATX Kasa Beyaz (G99.O11DMIV2FW.00) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Lian Li O11 Dynamic Flow Mini V2 Mid Tower mATX Kasa Beyaz (G99.O11DMIV2FW.00) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ya buna bende baktım bunda atx ana kart takınca pcie slotu üstte kalınca ekran kartını takmak için kasayı kesmemiz gerekiyormuşBundan daha güzek kasa bulamazsınLian Li O11 Dynamic Flow Mini V2 Mid Tower mATX Kasa Beyaz (G99.O11DMIV2FW.00) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Lian Li O11 Dynamic Flow Mini V2 Mid Tower mATX Kasa Beyaz (G99.O11DMIV2FW.00) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
parayı eklerim bu kasa için bu kasa baya iyi ama 4bin olsa daha iyi olur yani4 bin bütçesi olan birine 7 bin tl kasa atmak ne kadar mantıklı tartışılır
Knk atx takma yahu çok da önemli değil atx 1 küçüğünü tak ztn o boşluğuda ekran kartı dolrudurya buna bende baktım bunda atx ana kart takınca pcie slotu üstte kalınca ekran kartını takmak için kasayı kesmemiz gerekiyormuş
Adam belkide 7k verebilir ama vermek istemiyor knk bu kasayı görünce veriri ztn4 bin bütçesi olan birine 7 bin tl kasa atmak ne kadar mantıklı tartışılır
v100r aldım gaming gecesinden tavsiye ederim üst 360mm sıvı soğutmada destekliyor benim kullandığımıakvaryum olsa daha iyi olur kozmetik açıdan iyi olusa daha iyi olur
Hocam raminiz sanırım patriot rgb modeli internette gördüğüm videolarda vs rgb si dandik ve yavaş geldi sizin yorumunuz nedirv100r aldım gaming gecesinden tavsiye ederim üst 360mm sıvı soğutmada destekliyor benim kullandığımı
www.zoko.com.tr
hocam zerre anlamıyorum her şeyi foruma danışarak aldım zaten rgbisini de kontrol edemiyorum uyuz oldum yavaşlık konusundada ever biraz ağır gibi ama daha önce hiç rgbliHocam raminiz sanırım patriot rgb modeli internette gördüğüm videolarda vs rgb si dandik ve yavaş geldi sizin yorumunuz nedir
bende konusu açılmışken size sorayım nasıl kontrol edicem ramin rgbisiniHocam raminiz sanırım patriot rgb modeli internette gördüğüm videolarda vs rgb si dandik ve yavaş geldi sizin yorumunuz nedir
hocam anakart hangi markaysa onun rgb yazılımını indirip kontrol edebiliyor olmanız lazım ona rağmen hala ağır ve yavaşsa rgb dandik demektirhocam zerre anlamıyorum her şeyi foruma danışarak aldım zaten rgbisini de kontrol edemiyorum uyuz oldum yavaşlık konusundada ever biraz ağır gibi ama daha önce hiç rgbli
bir ram deneyimim olmadı bu yüzden ne desem yalan olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende konusu açılmışken size sorayım nasıl kontrol edicem ramin rgbisini