Yardım Kasa Önerisi Lazım!!

GrkemCkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
5k Bandına kadar kasa önerisi lazım PSU lazım değil sadece kasa boş veya fanlı fark etmez ikinci el önerisi de olur iyi hava akışı sağlaması yeterli mesh , akvaryum fark etmiyor.

MATX anakart mevcut ekran kartı ise AMD 6800 XFX 3 fanlı modeli ekstradan da kule tipi soğutucu mevcut fakat bunu sıvı soğutmaya döndürebilirim.

Teşekkürler.

5k Bandına kadar kasa önerisi lazım PSU lazım değil sadece kasa boş veya fanlı fark etmez ikinci el önerisi de olur iyi hava akışı sağlaması yeterli mesh , akvaryum fark etmiyor.

MATX anakart mevcut ekran kartı ise AMD 6800 XFX 3 fanlı modeli ekstradan da kule tipi soğutucu mevcut fakat bunu sıvı soğutmaya döndürebilirim.

Teşekkürler.
Boyutları mATX için mi olsun, bazıları ATX kısmına mATX takınca küçük kalıyor, kötü gözüküyor diyor.
Beyaz-siyah tercihin nedir ?

Teşekkürler.

yani anakartım bu matx anakart ondan dolayı yazdım siyah olacak

MSI B550M PRO-VDH

Teşekkürler.

Geri