Yapay Zeka ile Basit Bir Oyun Yapmak Mümkünmüdür

Yook

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
321
Arkadaşlar merhaba aklımda bir oyun fikri var basit bir oyun böyle ayrıntılı harita filan yok shadof fight 2 benzeri bir oyun düşünün hatta daha basiti ben hic kodlama filan bilmiyorum yapay zekaya sordum beraber yapabiliriz o kodlari söyleyecek ben yazacam sizce mümkünmü bunu play storeye çıkartmak filan kolaymı bu işler nasıl ilerliyor

Arkadaşlar merhaba aklımda bir oyun fikri var basit bir oyun böyle ayrıntılı harita filan yok shadof fight 2 benzeri bir oyun düşünün hatta daha basiti ben hic kodlama filan bilmiyorum yapay zekaya sordum beraber yapabiliriz o kodlari söyleyecek ben yazacam sizce mümkünmü bunu play storeye çıkartmak filan kolaymı bu işler nasıl ilerliyor
Emek isteyen işler onlar boş zaman ve ekibin varsa yapılır.

Claude ye yaptır

• Beğen
Reaksiyonlar: Yook
Emek isteyen işler onlar boş zaman ve ekibin varsa yapılır.
Hocam bilmiyorum geminiye sordum unity ve birkac uygulama ile basitce yapılıyor diyo zaten herşeyi o soylicek ben hic bilmiyorum zaten ilk başta hemen büyümek değil derdim birazda bu işleri öğrenmek

İlk önce yaptırmak istediğin her şeyi yazıyorsun plan yaptırıyorsun sonra uygulatıyorsun hoşuna gitmediğin kısımları nasıl olması gerektiğini söylüyorsun yapıyor hocam dene en kötü ne olabilir

İlk önce yaptırmak istediğin her şeyi yazıyorsun plan yaptırıyorsun sonra uygulatıyorsun hoşuna gitmediğin kısımları nasıl olması gerektiğini söylüyorsun yapıyor hocam dene en kötü ne olabilir
Aynen hocam denicem bi

Yapılabilir kolay. Öncelikle oyununun her detayını döküme edeceksin yazacaksın aklında ki fikri, sonra antigravity, claude code, codex, vscode gibi kod editörlerinden birini seçip kullanmasını öğreneceksin. Döküme ettiğin fikri kod editöründe ki yapay zekaya verip bir iş bölümü yapmasını isteyerek projeyi faz faz ayırmasını isteyeceksin, varsa konsept görsellerin onları vereceksin. Sonra yapay zeka hazırladığı plana göre faz faz kodlayacak. Kodlama aşaması bittikten sonra ortaya çıkan içerikte değiştirmek istediğin, pürüzleri giderme gibi işleri de yapay zekaya yaptırarak final haline getireceksin.

• Beğen
Yapılabilir kolay. Öncelikle oyununun her detayını döküme edeceksin yazacaksın aklında ki fikri, sonra antigravity, claude code, codex, vscode gibi kod editörlerinden birini seçip kullanmasını öğreneceksin. Döküme ettiğin fikri kod editöründe ki yapay zekaya verip bir iş bölümü yapmasını isteyerek projeyi faz faz ayırmasını isteyeceksin, varsa konsept görsellerin onları vereceksin. Sonra yapay zeka hazırladığı plana göre faz faz kodlayacak. Kodlama aşaması bittikten sonra ortaya çıkan içerikte değiştirmek istediğin, pürüzleri giderme gibi işleri de yapay zekaya yaptırarak final haline getireceksin.
Sağolun hocam siz hangi kod editörünu önerirsiniz en basiti hangisidir

Mümkün ama storede binlercesi olan kimsenin indirmediği basit oyunlardan biri olarak kalmasını istemiyorsan sadece yapay zekaya güvenme. En azından yapay zekanın ne yaptığını anlayabilecek bilgin olsun 😀

• Beğen
Hocam birde unityden olmazmi yapay zeka hem ücretsiz hemde digerlerinin yapacağının aynısını burdada yaparız diyor

Sağolun hocam siz hangi kod editörünu önerirsiniz en basiti hangisidir
Ucuz fiyat, yüksek limit, çok kolay kullanım, orta kalite = Antigravity / yüksek fiyat, yüksek kalite = claude code / orta fiyat, sınırlı kullanım, yüksek kalite = codex
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde unityden olmazmi yapay zeka hem ücretsiz hemde digerlerinin yapacağının aynısını burdada yaparız diyor
Oyun motorunu kullanmayı bilmeden nasıl yapıcan unity de? O senin bildiğini sanıyordur. Önce soracaksın bilgim bu, yapmak istediğim bu bana bi yol haritası çıkar diye.

• Beğen
Her türlü yaparsın ama aklındakini birebir yapamayabilirsin. App storea falan çıkartmak kolay iş

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,454
Üyeler
203,839
Son üye
Tahabeyy27
Geri