crazyreign
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 80
- Reaksiyon skoru
- 38,617
Başvurdum 20k reaksiyon olduğum gün, onun incelenmesi 1 aydan fazla sürer, Allah kerim.hocam PC'yi ne zaman isteyeceksiniz 22K birikmiş
Başvurdum 20k reaksiyon olduğum gün, onun incelenmesi 1 aydan fazla sürer, Allah kerim.hocam PC'yi ne zaman isteyeceksiniz 22K birikmiş
nasıl bir sistem var aklında bence 1650'li bir şey olur.Başvurdum 20k reaksiyon olduğum gün, onun incelenmesi 1 aydan fazla sürer, Allah kerim.
Ona da Allah kerimnasıl bir sistem var aklında bence 1650'li bir şey olur.
rx 570 patlatabilirlerOna da Allah kerim.
AMD ekran kartı olmasın yeter.
modeli vb. nedir?5100 liraya render ve oyun için aldım
muhtemelen 5500xt veya 1650 super super olurOna da Allah kerim.
AMD ekran kartı olmasın yeter.
pekala siz ne zaman topladınızimzamdaki her şeyi zamanında 6500 e aldım.şuan 7750 TL(mobildekiler imza görmek için telefonu yan çevirebilir.çoğu kişi bilmiyor)
daha yeni aldım 1 ay filan olduSizin Kaç Bin Liralık Bilgisayarınız Nedir Ve Hangi Amaçla Aldınız?
Render Ve Özellikle OYUN İçin Aldım 5600TL Ye (Sadece Kasa )
Oyun ve programlama için aldım. ( KLavye, mouse, monitör ve vb ) fln hepsiyle 10.000 tl'yi azıcık geçiyor.Sizin Kaç Bin Liralık Bilgisayarınız Nedir Ve Hangi Amaçla Aldınız?
teknoking 2 .ilk çıktığı gün aldım.anakartı değiştirdim sadece.normalde s2h falan alıp işlemciyi 3600 yapacaktım ama diğer anakartlar çok kötü olduğu için işlemciyi 3600 e yükseltemedim.ama zaten oyunda fazla fark olmadığı için benim için fazla sıkıntı değil.msi atlas rgb de ilk alanlardan olduğum için hediye olarak gönderdiler.iyiki göndermişler çünkü kasanın içinde neredeyse hiç rgb yokpekala siz ne zaman topladınız
ve vebtekno sistemmi?
6k laptop aldım çok linç yedim pişman değilim.Sizin Kaç Bin Liralık Bilgisayarınız Nedir Ve Hangi Amaçla Aldınız?