İkinci El Acer Nitro 5 Alınır mi

buğra67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
111
ACER NİTRO 5 AN515-58-71SD
Modelimiz bu fiyatı 35k
Özellikleri
İ7 12700H
4060 8gb 140w
16gb ddr5
Garantisi bitmek üzere
Diş kozmetik kenarda bir parça kirlimis sadece onu dışında birsey yok

30 a alıp kalan 5 ile bir tane f/p monitör al. anca öyle anlamı olur diye düşünüyorum.

Ekranı cok mu kötü
ekranın kötü olması değil mevzu, laptop ekranı 17-18 inç den büyük olmuyor genelde. mis gibi 24-25 inçini alır laptop ekranını da ikinci ekran yaparsın. ayrıca fiyat için de böyle söylüyorum. işlemcinin 12. nesil olması bile fiyatını düşürmeye yeter sebep.

ekranın kötü olması değil mevzu, laptop ekranı 17-18 inç den büyük olmuyor genelde. mis gibi 24-25 inçini alır laptop ekranını da ikinci ekran yaparsın.
Tamamdır ne kadar indirebilirsem indirecem nasil alinir mi ve en önemlisi kronik sorunu var mi

Tamamdır ne kadar indirebilirsem indirecem nasil alinir mi ve en önemlisi kronik sorunu var mi
acer la alakalı pek bir şey gelmedi aklıma sorunsal olarak ama sana tavsiyem ne kadar forum ve gönderi varsa altını üstüne getir ve varsa öğren sorunlarını. alıp da hiç tahmin etmediğin bir sorun çıkarsa çaresiz kalmamak lazım.

Acer nitro iyidir bende yakın zamanda 4050 versiyonunu aldım 25'e sağlam kroniği pek olmayan bir ürün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Not:Kırık olan parça sol alt tarafta mı?

acer la alakalı pek bir şey gelmedi aklıma sorunsal olarak ama sana tavsiyem ne kadar forum ve gönderi varsa altını üstüne getir ve varsa öğren sorunlarını. alıp da hiç tahmin etmediğin bir sorun çıkarsa çaresiz kalmamak lazım.
Suan öyle yapıyorum sadece adaptör ve batarya ile ilgili problemleri olmus

Acer nitro iyidir bende yakın zamanda 4050 versiyonunu aldım 25'e sağlam kroniği pek olmayan bir ürün

Not:Kırık olan parça sol alt tarafta mı?
Söyle direk fotoğrafı attım

Ekler

• 1000119518.webp
    1000119518.webp
    97.5 KB · Hit: 10
Suan öyle yapıyorum sadece adaptör ve batarya ile ilgili problemleri olmus

Söyle direk fotoğrafı attım
Kırılan parça önemli değil hassas orası bende açarken çatlattım mesela sorun teşkil etmez o furmark testi filan iste iyiyse alınabilir bir ürün

Kırılan parça önemli değil hassas orası bende açarken çatlattım mesela sorun teşkil etmez o furmark testi filan iste iyiyse alınabilir bir ürün
Suan sende var galiba aynısından yaşadığın problem vs varmi memnun musun veya şurası daha iyi olabilirdi diyeceğin bir nokta var mi

Suan sende var galiba aynısından yaşadığın problem vs varmi memnun musun veya şurası daha iyi olabilirdi diyeceğin bir nokta var mi
Evet aynı ürünün 4050'si var memnunum hiç eksik gördüğüm bir şey yok gayet güzel

ekstra 2 m2 ssd girişi ve 1 sata hdd-ssd girişi var mükemmel bence bir çok üründe yok diye biliyorum

Evet aynı ürünün 4050'si var memnunum hiç eksik gördüğüm bir şey yok gayet güzel

ekstra 2 m2 ssd girişi ve 1 sata hdd-ssd girişi var mükemmel bence bir çok üründe yok diye biliyorum
Tamamdır teşekkür ediyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,095
Üyeler
203,709
Son üye
hv2run
Geri