Pazartesi saat 12de para yatırmıştım o bile patlamış direkBir kota vardı sanırım o kota dolunca millete olağan dışı aktiviteyi yapıştırmışlar. Sırf burada 1 saatte 800 görüntülenme vardı. Arada ödülleri gelenler olması iyi
Size ne uyarısı veriyor bana henüz bekliyor yazınında bırakmışPazartesi saat 12de para yatırmıştım o bile patlamış direk
Size ne uyarısı veriyor bana henüz bekliyor yazınında bırakmış
Bende de "bekleyen ödül" yazıyor.Size ne uyarısı veriyor bana henüz bekliyor yazınında bırakmış
canlı desteğe bağlansana neden böyle diyor öğrenebilirsin nedenini çok merak ettim ne zaman para göndermiştiniz hocam
Sırayla mı gidiyorlar acaba merak ettim geçirecekler hepimizeBende de "bekleyen ödül" yazıyor.
Sayaç dolduktan sonra mı bu hatayı aldın yoksa daha dolmamış mıydı hocamPazartesi saat 12de para yatırmıştım o bile patlamış direk
Discount coupon diyo hocam bu hangisiPara olarak yükleyip bırakıldığı için gelmiyor olabilir.Şartlarda zaten 100 USDT token değerinde asset depositlemek gerekiyor demişler.TRY olarak bırakınca asset sayıldığını zannetmiyorum.
dolduktan sonraSayaç dolduktan sonra mı bu hatayı aldın yoksa daha dolmamış mıydı hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Discount coupon diyo hocam bu hangisi
pazartesi 12 küsürde gönderdimcanlı desteğe bağlansana neden böyle diyor öğrenebilirsin nedenini çok merak ettim ne zaman para göndermiştiniz hocam
Sırayla mı gidiyorlar acaba merak ettim geçirecekler hepimize
Bu kampanya da ne yazıyor hocam şuandolduktan sonra
pazartesi 12 küsürde gönderdim