ls2 de hangisi acaba bir link atarmısınızİkisi de iyi değil.
İkisi arasından LS2.
arkadaşın M kaskı vardı kafamı sallayınca kask sağa sola gidiyor S mi alsam acababenim burnumla alakalı tamamen hangi kaskı alırsam alayım burnuma değiyor değmeyenini buldum geçen onunda altında boşluk kalıyor beni rahatsız ediyor sırf bu yüzden kullanmıyorum güneşliğini(scorpion exo-gt sp air) , motorsiklet ekipmanları maalesef pahalı ... intercom yerine eldiven ve ceketini tamamlasan daha iyi olur öncelik güvenliğin , sonra pantolon ayakkabı enson intercom.
kask bedeni kasktan kaska değişir onun ölçğm tabloları var kafanın etrafını iple ölç sonra ipi ölç kaç cm çıkıyor ona göre tablodan seç , m kaskta kafan sağa sola içinde rahat dönüyor küçük alman lazım evet.ls2 de hangisi acaba bir link atarmısınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşın M kaskı vardı kafamı sallayınca kask sağa sola gidiyor S mi alsam acaba
eldiven alsam yeterli diye düşünüyorum uzun yol hiç yapmıyorum eldiven de kışın elimi soğuktan korusunkask bedeni kasktan kaska değişir onun ölçğm tabloları var kafanın etrafını iple ölç sonra ipi ölç kaç cm çıkıyor ona göre tablodan seç , m kaskta kafan sağa sola içinde rahat dönüyor küçük alman lazım evet.
hocam eldiven ve kask alman seni sadece cezadan korur , allah korusun düştüğün zaman ilk önce dizlerin ellerin dirseklerin temas eder , koşarken düşsen bile kol bacak kan revan kalıyor motorda çok daha hızlı olucaksın. yani asfalt ve bedenin = rende ve kaşar peynir farkı yok.eldiven alsam yeterli diye düşünüyorum uzun yol hiç yapmıyorum eldiven de kışın elimi soğuktan korusun
kaşar dan niye örnek verdiniz ki hocamhocam eldiven ve kask alman seni sadece cezadan korur , allah korusun düştüğün zaman ilk önce dizlerin ellerin dirseklerin temas eder , koşarken düşsen bile kol bacak kan revan kalıyor motorda çok daha hızlı olucaksın. yani asfalt ve bedenin = rende ve kaşar peynir farkı yok.
Benzerlikten hocam benzerliktenkaşar dan niye örnek verdiniz ki hocam
şu yukarıdaki arkadaş ls2 öneriyor da güvenemedim ls2 ye kaza yapınca önden yamuluyormuş vs. dediler bir de o fiyatlara çok kaliteli değil falan dediler para da çıkıyorken kaliteli alalım dedim dediğiniz gibi ekipmanları alırım airpods takar öyle gezerimBenzerlikten hocam benzerlikten![]()
Hocam ne kadar para o kadar köfte maalesef ki zaten fiyatlardan belli ls2 de dış kabuk çok güzel ancak iç katmanlar biraz kalitesiz ve iç pedlerde kalitesiz , scorpiondada dış katman güzel ve eskiden belli kullanılan polikarbonat ve iç pedler malzeme kalitesi olarak çok daha iyi en basiti vizör mekanizması bile iyi onun için scorpion önerdim tek eksi yanı var vizör değişeceksin veya ekstra bir parça alıcaksın ls2 ye göre 2-3 kat daha pahalı örnek pinlock ls2 de 400-500 tl iken scorpionda 1200-1500 arası gibi gibi birsürü şeyler var .şu yukarıdaki arkadaş ls2 öneriyor da güvenemedim ls2 ye kaza yapınca önden yamuluyormuş vs. dediler bir de o fiyatlara çok kaliteli değil falan dediler para da çıkıyorken kaliteli alalım dedim dediğiniz gibi ekipmanları alırım airpods takar öyle gezerim![]()
ya ls2 yi kullandım çok rahatsız ediyor pedler sert terletiyor nefes alamıyorum içeride vizör açıkken yarım kask olmuyor mesela onu anlamadım yarım kaskken kapatması da çok garip tak diye aşağı vuruyor arkadaş scorpionu da bunların olmaması için alıcam aslında yarım kask olup olmaması önemli değilHocam ne kadar para o kadar köfte maalesef ki zaten fiyatlardan belli ls2 de dış kabuk çok güzel ancak iç katmanlar biraz kalitesiz ve iç pedlerde kalitesiz , scorpiondada dış katman güzel ve eskiden belli kullanılan polikarbonat ve iç pedler malzeme kalitesi olarak çok daha iyi en basiti vizör mekanizması bile iyi onun için scorpion önerdim tek eksi yanı var vizör değişeceksin veya ekstra bir parça alıcaksın ls2 ye göre 2-3 kat daha pahalı örnek pinlock ls2 de 400-500 tl iken scorpionda 1200-1500 arası gibi gibi birsürü şeyler var .
Yarım kaskı düşük bütçede önermem tam kask al neden dersen o çene kısmı yumruk atsan kırılıyor ve yukarı atıyor , ve hangi kaskı alırsan al senin kafanı sıkıcak bunaltacak ve terletecek buna şimdiden alış motor ekipmanları seni rahat ettirmek için değil korumak için , tek artısı dediğim gibi malzeme ve ped kalitesi onuda ilk dokunduğunda hissedersin.ya ls2 yi kullandım çok rahatsız ediyor pedler sert terletiyor nefes alamıyorum içeride vizör açıkken yarım kask olmuyor mesela onu anlamadım yarım kaskken kapatması da çok garip tak diye aşağı vuruyor arkadaş scorpionu da bunların olmaması için alıcam aslında yarım kask olup olmaması önemli değil
Yarım kaskı düşük bütçede önermem tam kask al neden dersen o çene kısmı yumruk atsan kırılıyor ve yukarı atıyor , ve hangi kaskı alırsan al senin kafanı sıkıcak bunaltacak ve terletecek buna şimdiden alış motor ekipmanları seni rahat ettirmek için değil korumak için , tek artısı dediğim gibi malzeme ve ped kalitesi onuda ilk dokunduğunda hissedersin.
beyaz rengi çok çok hoşuma gitti de stoklarda yok artık siyaha kaldıkYarım kaskı düşük bütçede önermem tam kask al neden dersen o çene kısmı yumruk atsan kırılıyor ve yukarı atıyor , ve hangi kaskı alırsan al senin kafanı sıkıcak bunaltacak ve terletecek buna şimdiden alış motor ekipmanları seni rahat ettirmek için değil korumak için , tek artısı dediğim gibi malzeme ve ped kalitesi onuda ilk dokunduğunda hissedersin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bu arada kullandığım için bu kadar rahat konuşabiliyorum![]()