Bybit Tr 17+30+25 Usdt ve 700tl+300tl Pluxee Kodu

Ben Çarşamba günü yapmıştım. 17usdt, pluxe 300 ve 700 olanda beklenen ödül yazıyor. 25usdt olanda dün beklenen ödül yazıyordu ama bugün ödüller kısmından kaldırılmış. Bu artık gelmez mi ve diğerleri ne zaman gelir? Size kaç günde geldi mesela?
Ben çarşamba yaptım, 25 dolar hiç gözükmedi ödüller kısmında. Çarşambaya kadar vakti var, bakalım; 5 iş günü demişler. Etkinlik bittikten sonra herkese aynı anda vermiyor bence.

hıcbırını vermedı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kerız yerıne mı koyyorlar anlamıyorum 300tllık pluxee goruntulu gorusme odulu bıle usulsuzluk demıs nasıl oluyor bu aynı goruntulu gorusme ıle kahve kodu aldım bence thhye basvurmalıyız

Son düzenleme:
bencede benden 1 gün sonra yapan arkadaşımla aynı işlemleri yaptık hatta onun hesabına para atıp 2 3 dakika sonra çektik ben 10 dakika sonra çektim bana hiçbirini vermemiş ona vermiş
hıcbırını vermedı

kerız yerıne mı koyyorlar anlamıyorum 300tllık pluxee goruntulu gorusme odulu bıle usulsuzluk demıs nasıl oluyor bu aynı goruntulu gorusme ıle kahve kodu aldım bence thhye basvurmalıyız

KII Hariç hepsini alabildim ben süre dolunca 17 25 700 300

Tüh erken görseydim iyimiş yapardım hemen :D

hıcbırını vermedı

1789822077465.webp

bana böyle dediler 25 dolar için

devam ediyomu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,268
Üyeler
203,767
Son üye
Prosky2014