❌İndirim Bitti! Kodak X300s 2 Tb 2280 – 2000mb/S M2 SSD 4699 TL! (?)

beyler başka hesaptan ürün 1t
olum yapay zeka gibi ceavplıyor ne dersen o :D 512 gb dimi diye sordum şimdi bakalım ne dicek sfdgdfg
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
hahaah kanka sorsana yapayzeka robotu bu cevaplıyor manuelmi die hahahahah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bildiğin kuamrda şuan almak istesenizde alamazsınız stokalrdan kalktı

Kodak yıllar önce battı, kim bilir hangi karanlık dehlizlerden gelen ssdye kodak logosu basmışlar

İtalya'da ayaküstü jilet almak zorunda kalmıştım. A101 tarzı bir marketten Kodak marka jilet aldım suratı mayın tarlasına döndürmüştü. Muhtemelen Çin'in olabilecek en karanlık dehlizlerinden geliyorlar. Hangi ürünü üretiyorlarsa üretsinler çöpün çöpü bu markanın.

yani knk böyle bir siteden dolandırıclık tarzi bir şey yapmaya kalkmazlar herhalde trendyol ?
bal gibi yaparlar bence de trendyol iade sağlar diye düşünüyorum, bir de satıcıya baktım gerçek satıcı. Kodak zaten ssd üretmiyormuş ürettirip makra basıyormuş dexxon denen firma tarafından claudun dediği bu. Bence olacak olan 512 gb falan gelmesi ve bizim iade etmemiz gibi :D

Temudan aldığım SATA Kodak 2side yaşıyor hala tırt oyunlar kurulu keşke daha fazla alsaydım zamanında bunu da erken görsem alırdım

Temudan aldığım SATA Kodak 2side yaşıyor hala tırt oyunlar kurulu keşke daha fazla alsaydım zamanında bunu da erken görsem alırdım
ben de geçen sene kodak ssd aldım temudan, eski bilgisayara Windows kurmuştum film dizi izlemek için, diskin okuma hızı çok düştü. bilgisayar açılmadı bile. önemli verilerinizi yüklemenizi tavsiye etmem.

Bu disklerden uzak durun. Bir SATA SSD modelinde herkese farklı NAND çıkıyordu. 4 tane varyantı var kafasına göre geliyor.
Çöpten bulup koyuyorlar heralde. Gelince Flash ID paylaşmayı unutmayın.

İkiside bambaşka disk gibi düşün.

İtalya'da ayaküstü jilet almak zorunda kalmıştım. A101 tarzı bir marketten Kodak marka jilet aldım suratı mayın tarlasına döndürmüştü. Muhtemelen Çin'in olabilecek en karanlık dehlizlerinden geliyorlar. Hangi ürünü üretiyorlarsa üretsinler çöpün çöpü bu markanın.
İtalyanın neresindesin ben de gidiyorum İtalyaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,345
Üyeler
203,797
Son üye
GARYOSAVAN
Geri