Lenovo Yoga Tab Fiyatı Tekrar Geriler mi?

Talha Celik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
636
Merhabalar, Lenovo'nun yoga Tab tabletinin klavyeli versiyonunu sipariş verecektim 24K fiyatındayken para denkleştirememiştim şimdi 28400 olmuş. Bu fiyat tekrardan 24 seviyesine geriler mi önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde yoksa artık fiyatı bu mu?

Merhabalar, Lenovo'nun yoga Tab tabletinin klavyeli versiyonunu sipariş verecektim 24K fiyatındayken para denkleştirememiştim şimdi 28400 olmuş. Bu fiyat tekrardan 24 seviyesine geriler mi önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde yoksa artık fiyatı bu mu?
Zor trendyol ve Hepsiburada uyguna satıyordu tekrar stok gelir ise bir ihtimal yoksa mağazada klavyesiz hali 25 klavyeli hali 30 idi zaten
Şuan klavyesiz 23 MediMark ta

Son düzenleme:
Son stoklar bunlar. Yani hayır.

Bu tabletin garantiler 2 ay önce başlamıştı satıcı aldığı gibi başlatmışlar diyorlardi 2 ay önce geldiyse tekrar stoğa girebilir belki ama tekrar gelse de hepsiburada tekrar 20 ye koyar mi orası muamma yakında 25 olacak gibi duruyor
bunun klavyesini başka bir yerden satın alamam değil mi ?

bunun klavyesini başka bir yerden satın alamam değil mi ?
Alamazsın incelemede belirtmek icin desteğe falan da sormuştum yurtdışında Lenovonun kendisi ayrı satıyor ama ben TR için sorunca Türkiye de böyle bir hizmetimiz yok satıcılara sormanız lazım diyorlar yok yani

Alamazsın desteğe falan da sormuştum inceleme için yurtdışında ayrı satıyorlar ama ben sorunca Türkiye de böyle bir hizmetimiz yok satıcılara sormanız lazım diyorlar yok yani
3 4 daha bekliyeyim o halde 28 bandından artıağını düşünmüyorum düşerse de direkt saıtn alıcağım klavyeli versiyonunu

3 4 daha bekliyeyim o halde 28 bandından artıağını düşünmüyorum düşerse de direkt saıtn alıcağım klavyeli versiyonunu
Zor ama bu fiyata artık klavyeli tablet de çok kalmadı klavye ile uyguna gelen bı honorlar var sanırım ama onların da iyi modellerin stoklar bitti
Belki Vatan MediaMarkt Teknosa falan indirim yaparsa artık

Zor ama bu fiyata artık klavyeli tablet de çok kalmadı klavye ile uyguna gelen bı honorlar var sanırım ama onların da iyi modellerin stoklar bitti
Belki Vatan MediaMarkt Teknosa falan indirim yaparsa artık
peki sana göre bu fşyatı vermek mantklı mı yoga taba ?

Geri