Bybit Tr 17+30+25 Usdt ve 700tl+300tl Pluxee Kodu

1789857490206.webp

1789857512895.webp

1789857535119.webp

kaybedecegımız bırsey yok gıbı gorunuyor thh kullanımı tamamen ucretsızmıs benım tavsıyem odulununu alan veya almayan forum uyelerı ıle ekran goruntulerı kampanya sartları gıbı bılgılerı ve belgelerı toplayıp topluca bır basvuru yapmamız lazım

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

kaybedecegımız bırsey yok gıbı gorunuyor thh kullanımı tamamen ucretsızmıs benım tavsıyem odulununu alan veya almayan forum uyelerı ıle ekran goruntulerı kampanya sartları gıbı bılgılerı ve belgelerı toplayıp topluca bır basvuru yapmamız lazım

Denenebilir ama ben Şikayetvar'a yazıp geçecem.

Edit: Yazdım şikayeti. Üşenmeyip yazın sizde. Konu 20.000 görüntüleme almış. En az 100 şikayet yazabilirsiniz. Basın 1 puanı geçin.

Son düzenleme:
ben de şikayetvar a ve desteğe ulaştım sonuç bekliyorum böyle bir saçmalık olamaz parayı de bilerek içeride tuttum bir şey olmasın diye

300tl pluxee ve 17 doları alabildim 700tlyi vermedi şikayetvar a yazdım 25 doları da 2 3 gün daha bekleyip öyle yazacağım

Bana 17 dolar ve 1000tl pluxee alabildim 25 doları bakalım ne zaman gelcek

Bana hiçbir şey vermedi. Dün gece ödüller kısmında 4 saat sonra ödülün verileceği yazıyordu. Şimdi ise "Üzgünüz, görev dönemi sırasındaki olağan dışı aktiviteler nedeniyle ödülünüz iptal edildi.” yazıyor. Bir tek kahve kodu alabildim. O da işime yaramıyor. Dün attığım maile de ödülünüz (25usdt olan) 18 Eylül'de verildi. Kampanya sayfasından alabilirsiniz yazıyor halbuki kampanya bitmiş gözüküyor ve ödül de yok.

Bana hiçbir şey vermedi. Dün gece ödüller kısmında 4 saat sonra ödülün verileceği yazıyordu. Şimdi ise "Üzgünüz, görev dönemi sırasındaki olağan dışı aktiviteler nedeniyle ödülünüz iptal edildi.” yazıyor. Bir tek kahve kodu alabildim. O da işime yaramıyor.
bende de aynı maalesef böyle bi saçmalık yok

Bana hiçbir şey vermedi. Dün gece ödüller kısmında 4 saat sonra ödülün verileceği yazıyordu. Şimdi ise "Üzgünüz, görev dönemi sırasındaki olağan dışı aktiviteler nedeniyle ödülünüz iptal edildi.” yazıyor. Bir tek kahve kodu alabildim. O da işime yaramıyor. Dün attığım maile de ödülünüz (25usdt olan) 18 Eylül'de verildi. Kampanya sayfasından alabilirsiniz yazıyor halbuki kampanya bitmiş gözüküyor ve ödül de yok.
bende de aynı maalesef böyle bi saçmalık yok

thhye gidelim

Bugün 17 USD+1k pluxee kodu alabildim başka kalmadı da 30 USD konusunda fena bizi patlattılar. Birde bu pluxee kodu niye ayrı ayrı onu anlamadım ve sizce ne alınabilir yurtta kalıyorum onun için ise yarar olması lazım.

Neyse ki yatirdigimiz parayi cekebildik. Bunlara guven olmaz kendi parani cekmene de izin vermezler supheli aktivite var ayagina, sebebini de ogrenemezsin hicbir sekilde

Geri