haruntarik23
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
aklıma bu geldi sanırım sinirden...
biz hep intelciydik amd de mikro sutter( mayın) dediğimiz şeyler var dağdan inen adamların yaptığı işlemciden ne hayır gelirdi zaten.aklıma bu geldi sanırım sinirden...Alıntıyı görüntüle
biz hep intelciydik amd de mikro sutter( mayın) dediğimiz şeyler var dağdan inen adamların yaptığı işlemciden ne hayır gelirdi zaten.
ilk 20 dk da birde ... topla oynama neredeyse sadece beşiktaşta sayamadım ama belkide 5 i geçen sarı kart var maçta birisi kırmızı yicek ikinci yarı bence yorumlayamıyorum 1 peneltıyı hakem yedi zatenInternetsizlikten izlemiyorum da Beşiktaş bu ne ulan.
çıkıp istifa etsin hepsi baskandan topcusunabjk %70 amd %30 topla oynaması var 20 dk da 2 gol bir sıkıntı varda çözemedim ztane 5 dk da bir sarı kart çıkıyor
ne alakabeşiktaş taraftarının rezilliği... kol kola maç izliyorlar
nasıl ne alaka twittera gir bak bakalımne alaka
Jk eşekbahçemizin maçında kartal sesi açmıştı fener atağında onun ahı çıkıyorSahanin sulama sistemi nasil aciliyor hem de ev sahibinin tarafinda? 2. Yari da diger taraf mi acilacak simdi.
Kartal sesi fln etki etmez pek ama zeminin islanmasi topun gucunu ve gidisini etkiler oyuncularin kosmasini etkiler diye dusunuyorum.Jk eşekbahçemizin maçında kartal sesi açmıştı fener atağında onun ahı çıkıyor
at bakim linknasıl ne alaka twittera gir bak bakalım![]()