İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,004
EYLUL300 kodunu kullanın.
Epic Q40 için: Oldukça uygun olmasına rağmen gayet iyi bir monitör. Xiaomi G Pro 27i Mini-LED monitör ile aynı paneli kullanıyor ve 8 COF gayet iyi bir panel. %94 DCI-P3 ve %139 sRGB volume renk gamutu sunuyor gayet iyi bir değer. Parlaklığı ise yeterli seviyede. Uyguna 2K monitör bakıyorsanız eğer güvenilir bir seçenek.
www.technopat.net
Ravel Q70 210 Hz için:
8 COF'lu BOE ME270QHB-NF9 panel kullanıyor. Yani Xiaomi G27Qi 2026 ile aynı panele sahip ancak panel arka aydınlatma ile tümleşik değil. Oldukça uygun olmasına rağmen pivot olması çok iyi.
Uygun fiyata 2K monitör bakan arkadaşlar kesinlikle değerlendirebilir.
ty.gl
ty.gl
Epic Q40 için: Oldukça uygun olmasına rağmen gayet iyi bir monitör. Xiaomi G Pro 27i Mini-LED monitör ile aynı paneli kullanıyor ve 8 COF gayet iyi bir panel. %94 DCI-P3 ve %139 sRGB volume renk gamutu sunuyor gayet iyi bir değer. Parlaklığı ise yeterli seviyede. Uyguna 2K monitör bakıyorsanız eğer güvenilir bir seçenek.
Rehber: En ucuz 2K 180Hz PPS monitör olan James Donkey Epic Q40 nasıldır?
İlk olarak sadece bu monitör özelinde beğendiğimi, markayı ve diğer ürünlerini çöp olarak bulduğumu söylemek istiyorum. Normalde bu tarz markaların ürünleriyle alakalı konu açmıyorum. Sadece 2.defa böyle bir konu açıyorum. Normalde açmam ama nadirende olsa F/P ürünler çıkabiliyor. Konusunu açtım...
Ravel Q70 210 Hz için:
8 COF'lu BOE ME270QHB-NF9 panel kullanıyor. Yani Xiaomi G27Qi 2026 ile aynı panele sahip ancak panel arka aydınlatma ile tümleşik değil. Oldukça uygun olmasına rağmen pivot olması çok iyi.
Uygun fiyata 2K monitör bakan arkadaşlar kesinlikle değerlendirebilir.
James Donkey Epic Q40 27'' 180Hz 0.5Ms QHD Fast IPS Gaming Monitör (Ölü Pikselde Anında Değişim) - Fiyatı, Yorumları
Epic Q40 27'' 180Hz 0.5Ms QHD Fast IPS Gaming Monitör (Ölü Pikselde Anında Değişim) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡
James Donkey Ravel Q70 27'' 210Hz 1Ms GTG Fast IPS QHD 2K Pivot Gaming Monitör (Ölü Pikselde Anında Değişim) - Fiyatı, Yorumları
Ravel Q70 27'' 210Hz 1Ms GTG Fast IPS QHD 2K Pivot Gaming Monitör (Ölü Pikselde Anında Değişim) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡
Son düzenleme: