🔥İndirim James Donkey Epic Q40 2k 180 Hz 6.198 TL - Ravel Q70 210 Hz 6.498 TL!

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,005
EYLUL300 kodunu kullanın.
Epic Q40 için: Oldukça uygun olmasına rağmen gayet iyi bir monitör. Xiaomi G Pro 27i Mini-LED monitör ile aynı paneli kullanıyor ve 8 COF gayet iyi bir panel. %94 DCI-P3 ve %139 sRGB volume renk gamutu sunuyor gayet iyi bir değer. Parlaklığı ise yeterli seviyede. Uyguna 2K monitör bakıyorsanız eğer güvenilir bir seçenek.

Ravel Q70 210 Hz için:
8 COF'lu BOE ME270QHB-NF9 panel kullanıyor. Yani Xiaomi G27Qi 2026 ile aynı panele sahip ancak panel arka aydınlatma ile tümleşik değil. Oldukça uygun olmasına rağmen pivot olması çok iyi.

Uygun fiyata 2K monitör bakan arkadaşlar kesinlikle değerlendirebilir.

Son düzenleme:
Q70 için ayrı kod girmemiz gerekiyor mu, fiyat mı değişti?

Ekler

• 12937.webp
    12937.webp
    108.6 KB · Hit: 117
İki monitörden hangisinin paneli daha iyi? Bir de herhangi birinde dahili hoparlör var mı?

Yanlış Bilgilendirme
bu paralara bunları almak mantıksız James Donkey gıbı urunler kalıtesız panel kullanıyorlar genelınde en azından turk markası olan ktcyı kullanmanızı tercıh ederım. bunlara guven olmaz 3 aydır KTC 24.5'' H25T7 kullanıyorum olu pıksel gıbı sorunlar yasamadım en azından kullanıcı yorumlarıda onemlı tabıç

bu paralara bunları almak mantıksız James Donkey gıbı urunler kalıtesız panel kullanıyorlar genelınde en azından turk markası olan ktcyı kullanmanızı tercıh ederım. bunlara guven olmaz 3 aydır KTC 24.5'' H25T7 kullanıyorum olu pıksel gıbı sorunlar yasamadım en azından kullanıcı yorumlarıda onemlı tabıç
Hocam dalga mı geçiyorsunuz? KTC Türk markası mı? KTC bizimde çok önerdiğimiz ve beğendiğimiz bir marka, dünyanın en büyük OEM üreticilerinden birisi evet. Konuda ki James Donkey monitörler için kalitesiz panel yazmışsınızda ana mesajda 1 harfe bile baktınız mı acaba?

Hocam dalga mı geçiyorsunuz? KTC Türk markası mı? KTC bizimde çok önerdiğimiz ve beğendiğimiz bir marka, dünyanın en büyük OEM üreticilerinden birisi evet. Konuda ki James Donkey monitörler için kalitesiz panel yazmışsınızda ana mesajda 1 harfe bile baktınız mı acaba?
neden oyle dedınızkı sımdı? benım dehb'm var dıkkaıtm dagıldı okuyorken. gercekten cok kırıcısın hocam.

Arkadaşlar ilk çıktığı zamandan beri auren q70 kullanıyorum 0 sıkıntı hoparlörü var çok iyi değil ama en azından mevcut görüntü kalitesi parlaklığı muazzam 2k 270hz veriyor ölü piksel yok çıkarsa bile garantisi birebir değişim veriyor ben 8e almıştım indirim denk getirirseniz tavsiye ederim

jd q40'ı 1.5 aydır kullanıyorum gayet iyi bir monitör parasının hakkını veriyor tavsiye ederim.
neden oyle dedınızkı sımdı? benım dehb'm var dıkkaıtm dagıldı okuyorken. gercekten cok kırıcısın hocam.
okuma zahmetine girmiyorsanız yazmak içinde çaba harcamayın lütfen.

dehb'in varsa birisi gerçekleri yazdığında alınmaman lazım, böyle hayat geçmez. dikkat etmedim haklısın yaz geç.
kusura bakmayın mıllet :(((
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zahmet degıl hocam yazıyı okuyorken baska bırı arkamda konustugu ıcın dıkkatım dagıldı kusura bakmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,090
Üyeler
203,706
Son üye
Narenciy
Geri