Sorduğum bazı kişiler, E-Devlet üzerinden barkodu okutmanında geçerli olduğunu söylüyor. Fiziksel olarak diplomayı almazsam barkod geçerli olur değil mi?Mezuniyet belgeni kimliğini al git. Çok kısa sürüyor hatta belgeye baktıkları bile olmuyor bazen
Galiba hiç bir şey yani ben saglık raporu çıkardım eczaneden o’da daha önce psikiyatriye gittiğim için benden ondanda askerlik için uygun belgesi istediler 3 ayda falan anca randevu bakıp alabildim her neyse askerlik şubesine gidince aslında “Tecil” için gerek olmadığını söylemişlerdi (3 ay önce falandı)Merhabalar,
Askerliğimi tecil ettireceğim ve lise mezunuyum. Şubeye gittiğimde benden isteyecekleri belgeler nelerdir? Fiziksel olarak diplomayı götürmeme gerek var mı?
E-Devlet üzerinden bilgiler çıktığı için çok sallamıyorlar bu konuda anladığım kadarıyla.Galiba hiç bir şey yani ben saglık raporu çıkardım eczaneden o’da daha önce psikiyatriye gittiğim için benden ondanda askerlik için uygun belgesi istediler 3 ayda falan anca randevu bukup alabildim her neyse askerlik şubesine gidince aslında “Tecil” için gerek olmadığını söylemişlerdi
Olabilir ama diplomanı alıp gitmek daha kolaydır herhaldeSorduğum bazı kişiler, E-Devlet üzerinden barkodu okutmanında geçerli olduğunu söylüyor. Fiziksel olarak diplomayı almazsam barkod geçerli olur değil mi?
Bir duzenleme ekledim ona bak istersenE-Devlet üzerinden bilgiler çıktığı için çok sallamıyorlar bu konuda anladığım kadarıyla.
Bilmiyom bende oyle gosterdimde kadın illa çıktı istedi bendenSorduğum bazı kişiler, E-Devlet üzerinden barkodu okutmanında geçerli olduğunu söylüyor. Fiziksel olarak diplomayı almazsam barkod geçerli olur değil mi?