Askerlik Tecili Başvuru Belgeleri Nelerdir?

MetoBABEY

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhabalar,

Askerliğimi tecil ettireceğim ve lise mezunuyum. Şubeye gittiğimde benden isteyecekleri belgeler nelerdir? Fiziksel olarak diplomayı götürmeme gerek var mı?

Mezuniyet belgeni kimliğini al git. Çok kısa sürüyor hatta belgeye baktıkları bile olmuyor bazen

Mezuniyet belgeni kimliğini al git. Çok kısa sürüyor hatta belgeye baktıkları bile olmuyor bazen
Sorduğum bazı kişiler, E-Devlet üzerinden barkodu okutmanında geçerli olduğunu söylüyor. Fiziksel olarak diplomayı almazsam barkod geçerli olur değil mi?

Merhabalar,

Askerliğimi tecil ettireceğim ve lise mezunuyum. Şubeye gittiğimde benden isteyecekleri belgeler nelerdir? Fiziksel olarak diplomayı götürmeme gerek var mı?
Galiba hiç bir şey yani ben saglık raporu çıkardım eczaneden o’da daha önce psikiyatriye gittiğim için benden ondanda askerlik için uygun belgesi istediler 3 ayda falan anca randevu bakıp alabildim her neyse askerlik şubesine gidince aslında “Tecil” için gerek olmadığını söylemişlerdi (3 ay önce falandı)

Yani sadece kimliğin ve diplomanı istiyorlar eger diploman yoksa fiziksel olarak e-devletten diploma sorgulaması yapıp onun çıktısını almanı istiyorlar

Galiba hiç bir şey yani ben saglık raporu çıkardım eczaneden o’da daha önce psikiyatriye gittiğim için benden ondanda askerlik için uygun belgesi istediler 3 ayda falan anca randevu bukup alabildim her neyse askerlik şubesine gidince aslında “Tecil” için gerek olmadığını söylemişlerdi
E-Devlet üzerinden bilgiler çıktığı için çok sallamıyorlar bu konuda anladığım kadarıyla.

E-Devlet üzerinden bilgiler çıktığı için çok sallamıyorlar bu konuda anladığım kadarıyla.
Bir duzenleme ekledim ona bak istersen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorduğum bazı kişiler, E-Devlet üzerinden barkodu okutmanında geçerli olduğunu söylüyor. Fiziksel olarak diplomayı almazsam barkod geçerli olur değil mi?
Bilmiyom bende oyle gosterdimde kadın illa çıktı istedi benden

Geri