Lenovo Yoga Tab İnceleme

Deneme imkanım yok ilçede yaşıyorum 😁. Tablet özellik vs olarak güzel ama ben direkt pdf açıp üstünde soru çözücem ders videosu izleyeceğim.Onu Samsung Notes çok iyi sağlıyor, ondan aklım ona kayıyor. Çizim işim yok yani. Nebo uygulamasını kullanıyor diyor yapay zeka. Ders çalışma işi beni tatmin eder mi emin olamadım, orasını çözsem iki saniye durmam alırım, öyle diyim.

Hocam Apple ile gram işim olmaz. Sıfır güzelim ürünler dururken ikinci ele hiç bulaşmam hatta.
Video izleme konusunda aradaki kalite farkını sana çok net hissettirir
Not konusunda ise ben WPS Office kullanıyorum dosyaları buradan açıp kalem ile düzenleyebiliryorsun yaptığın değişiklikler kalıyor
Ayrıca Adobe Acrobat da kullanabilirsin

Bunun dışında bölünmüş ekranı vb sorunsuz çalışıyor

Son düzenleme:
Çok ince olan tablet değil miydi bu yahu? Test ederken AVM'de yanlışlıkla eğmiştim. Çalışan gelip günde 4 5 kere ortadan eğiliyor böyle ben düzeltiyorum sorun yok demişti :(

Hepsiburada geçen hafta 19500 e vermisti şimdi yine kendisi kupon ile 20500 e satiyor
Peşin 6 ay taksiti de var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok ince olan tablet değil miydi bu yahu? Test ederken AVM'de yanlışlıkla eğmiştim. Çalışan gelip günde 4 5 kere ortadan eğiliyor böyle ben düzeltiyorum sorun yok demişti :(
Adamın dediği gibi birileri 1 2 kere bükdüyse sonrakiler daha rahat bükülür :)
Büyüklük ve ağırlık oranı olarak rakipleri ile hemen hemen aynı, inceliği ise yine rakiplerine benzer
1000007530.webp

Son düzenleme:
Cihazda internetten bir şeyler indirirken baloncuklar engel oluyor gibi bir uyarı alırsanız ayarlardan ekranın sağ kısmında bulunan kısayolu kapatmanız lazım
Kapatmak için ayarlara kenar yazın çıkan kenar çubuğunu kapatın
Kapattıktan sonra indiriyor hatta bu kısayolu tekrar açsanız dahi sorun olmuyor

Son düzenleme:
Yoga tab Hepsiburada da peşin 6 taksitli 18685 dip fiyat

Perplexity pro aboneliğini vermiyorlar verdikleri kodun süresi dolmuş desteğe yazınca da böyle bir hizmetimiz yoktur falan diyorlar haberiniz olsun. Oysa ki TR sitelerinde 2027 Ağustos a kadar geçerlidir yazmışlar ben kullanan biri değilim ancak inceleme yaptığım için buna dikkat edenler varsa yazayım dedim
Adobe aboneliklerini veriyor
1000009432.webp

Fiyat 24 olmuş onun da 5 stoğu var artık 25 diyebiliriz bu yüzden f/p şampiyonu başlığını düzenledim :) artık f/p şampiyonu demek olmaz

@Yağız., hocam şu anki pil performansınız ne durumda ortalama ekran süreniz nedir ? İlk incelemenizdeki sonuçlar fena değil ama sonrasında bir fark oluştu mu merak ettim. Fiyatı tekrar en azından bir 20 bin bandına düşerse almayı istiyorum çok hoşuma gitti cihaz ama batarya kısmı beni çok ikilemde bırakıyor ne yapacağımı bilemedim. :(

@Yağız., hocam şu anki pil performansınız ne durumda ortalama ekran süreniz nedir ? İlk incelemenizdeki sonuçlar fena değil ama sonrasında bir fark oluştu mu merak ettim. Fiyatı tekrar en azından bir 20 bin bandına düşerse almayı istiyorum çok hoşuma gitti cihaz ama batarya kısmı beni çok ikilemde bırakıyor ne yapacağımı bilemedim. :(
80 e kadar şarj etmesine rağmen kardeşim günü çıkarıyormuş, tablet şuan yanımda değil bu hafta tekrar 0 100 yaparım ama fiyat düşer mi bilemem

Güzel inceleme olmuş. Pil döngüsü 5 cihazı 12k ya aldığım için seviniyorum. 1 ay geçti geçmedi almaya kalksam sıfırı verdiğim paranın 2 katı olmuş. Kalem ve ekran gerçekten harika, ses konusunda da katılıyorum. Sesten pek anlamam ama air4 pro kulaklığım var ve kulaklıktan tablet sesine geçince boğukmuş gibi geliyor. Sesi bence daha berrak olmalıydı. Bir de bükmek nasıl mümkün olabiliyor ki? Kılıf ve koruyucu yok diye tableti ekstra dikkatli kullandığımdan mıdır bilmiyorum ama merak etmiyor da değilim.

Güzel inceleme olmuş. Pil döngüsü 5 cihazı 12k ya aldığım için seviniyorum. 1 ay geçti geçmedi almaya kalksam sıfırı verdiğim paranın 2 katı olmuş. Kalem ve ekran gerçekten harika, ses konusunda da katılıyorum. Sesten pek anlamam ama air4 pro kulaklığım var ve kulaklıktan tablet sesine geçince boğukmuş gibi geliyor. Sesi bence daha berrak olmalıydı. Bir de bükmek nasıl mümkün olabiliyor ki? Kılıf ve koruyucu yok diye tableti ekstra dikkatli kullandığımdan mıdır bilmiyorum ama merak etmiyor da değilim.
Bu bükme işi metal kasa olan çoğu tabletin sorunu eskiden plastik kasalar vardı onlar daha sağlam idi çünkü esnemeye karşı dayanıklılardı, esneklerdi
Aynı şikayetler ipadler, s serisi ve pad serisi tabletlerde de var elde kullanırsan bükülmesi imkansız ama üzerine oturup ağır bir şey koyarsan bükülmesi normal metal sonuçta kılıf ile kullanmak lazım

Bugün redmi pad 2 kılıfı geldi kamera ve kalem yeri dışında uyuyor
Ben 1 saat uğraşıp kamera kısmını kestim biraz eritip kamera köşesinden genişlettim sonra da kenarlarına sürtünmeyi arttırsın diye elimde B7000 yapıştırıcı vardı az bir şey ondan sürdüm şuan orjinal kılıfından iyi tutuyor
Zamanla başka kılıfları da denerim ama siz tam saran kılıf alın bu kenarları açık olanlar tablet farklı model olduğundan tam saranlara göre kötü tutuyor ben özelleştirmek için bunu aldım. Zaten 270 e geldi çöp de olsa sorun olmazdı
Arkası tablet açıkken düzgün duruyor elimden bu kadar geldi artık hızlı yürürseniz belli olmaz :D

Ekler

• 1000009507.webp
    1000009507.webp
    374.2 KB · Hit: 11
  • 1000009495.webp
    1000009495.webp
    70.5 KB · Hit: 7
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular