2000 TL Yi Geçmeyen Gamepad Önerisi

saliiht

80+
Reaksiyon skoru
6
Dostlar merhaba. PC üzerinden kullanacağım bir gamepad arıyorum. Biliyorum bu fiyatta çok seçenek yok fakat hall effect ve mümkünse mekanik tuşlu olan bir gamepad tavsiyeniz varsa paylaşabilir misiniz.
Bu özelliklerde Claws tactical combat var fakat tasarımına ısınamadım ve tutma yerlerindeki tuşlar beni rahatsız edecek gibi hissediyorum.
Bu ayarda varsa önerileriniz memnun olurum.

Bu bütçede mekanik tuşlu sadece Claw's Tactical Combat ve Beitong KP 20 var. Claw's Tactical Combat güzel ürün ama beğenmemişsin tasarımını ama Beitong KP20'ninde gecikme değeri yüksek o yüzden tercih yapacaksan ya mekanik tuşlardan vazgeçeceksin yada bu iki modelden birini seçmek zorundasın maalesef.

Bu bütçede mekanik tuşlu sadece Claw's Tactical Combat ve Beitong KP 20 var. Claw's Tactical Combat güzel ürün ama beğenmemişsin tasarımını ama Beitong KP20'ninde gecikme değeri yüksek o yüzden tercih yapacaksan ya mekanik tuşlardan vazgeçeceksin yada bu iki modelden birini seçmek zorundasın maalesef.
hocam hazır bu konu varken sorayım bu bahsettiğiniz iki kol ile gamepower asura arasında fiyat farkına değecek bir fark var mı? şahsen onu almayı düşünüyorum da.

Bütçeyi 300-400 artırıp gamepower asura almak mantıklı mı, değer mi. Veya 300-400 artırınca bariz fark ettirir dediğin başka bir önerin var mı

Ayrıyeten mekanik tuşlardan vazgeçersem bu bantta önerebileceğin kol var mı

2. El de Asura 0 Claws Tactical Combat

hocam hazır bu konu varken sorayım bu bahsettiğiniz iki kol ile gamepower asura arasında fiyat farkına değecek bir fark var mı? şahsen onu almayı düşünüyorum da.
İhtiyaca göre değişebilir Asura'nın içerisinde ekstara analog başlıkları, ekstra d-pad, taşıma çantası, daha fazla ekstra tuşa sahip ve 2 ekstra tuşu istediğiniz zaman çıkarabiliyorsunuz ayrıca hall effect yerine daha gelişmiş olan TMR analog kullanıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıyeten mekanik tuşlardan vazgeçersem bu bantta önerebileceğin kol var mı
ZD Classic Legend'a bakabilirsin.

İhtiyaca göre değişebilir Asura'nın içerisinde ekstara analog başlıkları, ekstra d-pad, taşıma çantası, daha fazla ekstra tuşa sahip ve 2 ekstra tuşu istediğiniz zaman çıkarabiliyorsunuz ayrıca hall effect yerine daha gelişmiş olan TMR analog kullanıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ZD Classic Legend'a bakabilirsin.
Tam da ona bakıyordum hocam. Artık her şey çorba oldu asura tasarım ve stand açısından cazip geliyor. ZD de daha premium gibi sanki. Siz olsanız hangisini alırsınız?

Bir de 8BitDo Ultimate 2C seçeneği var.
8BitDo Ultimate 2C
Gamepower asura
ZD classic legend

Geri