🔥İndirim Samsung Smart M7 4k 43 İnç Smart Monitör 11.997 TL!

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,068
Aynı indirim bundada varmışta Akakçe düzgün listelememiş. Çok iyi fiyat. Fiyatın sonunda ki 7 sayısı özel olarak son kez indirime girdiği ve birdaha satılmayacağı anlamına geliyor.

Bizim oturma odasındaki TV 42 inç 😳
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbir şey görülmüyor evdekilere inandıramadım ben küçük olduğunu. Adamlar monitör diye satıyor bu boyutu

İyi fiyat ve 7 rakamının bu anlama geldiğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu :D. Evde kullandığım 2024 çıkışlı olması lazım yakın zamanda abimlere de aldım 2026 model geldii. Şuan stok yok ama Amazon.com.tr satıcılı 13500 liraya falan satılıyor. Aralarında çok büyük farklar olmuyor ama konudaki ile arasındaki fark ;

LS43FM700 (M70F) ve LS43DM702 (M70D) Arasındaki Farklar

Özetle Hangisi Tercih Edilmeli?
  • LS43FM700UUXUF (M70F): Yapay zeka motoru sayesinde düşük çözünürlüklü (1080p gibi) eski dizi ve filmleri 4K çözünürlüğe daha başarılı şekilde ölçekler (upscaling). Bilgisayarsız olarak doğrudan monitör içinden Netflix veya Prime Video gibi uygulamaları daha akıcı kullanmak istiyorsanız, en güncel yazılım desteğine sahip olan bu modeli seçmeniz daha mantıklıdır. [1, 2]
  • LS43DM702UUXUF (M70D): Eğer iki cihaz arasında ciddi bir fiyat farkı varsa ve yapay zeka ile görüntü iyileştirme özellikleri sizin için kritik değilse, ham panel kalitesi aynı olduğu için bu bütçe dostu alternatif olarak değerlendirilebilir.

Özellik / DetayLS43FM700UUXUF (M70F) 🆕LS43DM702UUXUF (M70D) 🖥️
Model Yılı / Nesil2025 Model (M7 Nesli)2024 Model (M7 Nesli)
Yapay Zeka (AI) DesteğiVar (Vision AI entegrasyonu ile akıllı görüntü ve ses optimizasyonu)Yok (Standart dijital sinyal işleme)
İşletim Sistemi SürümüGüncel Tizen OS sürümü (Daha uzun vadeli uygulama güncelleme desteği)Mevcut Tizen OS sürümü
Enerji TüketimiOptimize edilmiş yeni nesil işlemci ile daha düşük güç tüketimiStandart yıllık enerji tüketim performansı

Son düzenleme:
Aux girişi var mıydı bunlarda ya

PS4 Pro falan mükemmel kullanılır bununla

Aux girişi var mıydı bunlarda ya
Aux yok, 2 hdmi ve usb var o kadar, optik girişi ile ethernet de yok. Ben de aldıktan sonra farketmiştim. Fiyatına göre güzel alet, bir sene oldu olmadı ben de m70f 8 bine falan almıştım memnunum, ihtiyacımı karşılıyor.

Tam kapanmama olayı var, lgdeki gibi shutdown ya da standby olarak iki seçeneği yok, hep standbyda kalıyor tv. Kapatma yok yani, ne alakaysa artık.

Eksileri artılarını değerlendirip karar verirseniz eğer size göreyse çok uygun fiyatı gerçekten, tavsiye ederim.

Gayet keyifli bir cihaz. Vakti zamanında öğrenci indirimiyle 6 7 bin civarına almıştım. Bir seneden uzun süre güzel hizmet verdi.

Panelin kendisi oldukça kaliteli. Açıları VA standartlarına göre oldukça iyi. Renklerle ilgili hiçbir problemi yok ve kontrast değeri de tahminime göre 3000:1'den yüksektir. Şansa bağlı olarak simsiyah ekranda bulutlanma olabiliyor fakat siyah barlı içeriklerde falan rahatsız etmeyecek kadar iyi kontrast oranına sahip.

F modeli 2025'de piyasaya çıkan model. İçerisinde dahili yapay zeka araçları da var, ben D modelini kullanmıştım. Panel anlamında aynı ürünler.

Oyun anlamında da, yine VA standartlarına göre ghosting performansı çok iyi. Fakat 60 hz ve VRR gibi olayları yok.

Tizen işletim sistemi hızlı ve akıcı çalışıyor. IPTV kullanıcısı iseniz çok uğraştırır, android kadar esnek değil fakat resmi streaming platformlarının hepsi yüksek çözünürlük destekliyor.

Hoparlörleri ne çok iyi ne çok kötü. Atmosfer sesleri konusunda kaliteli TV hoparlörü gibi performans vermese de konuşmalar, diyaloglar fazlasıyla net. Ucundan bass da veriyor.

60 hz olmasına rağmen, bazı renklerde scanline sorunu denk gelebilir. VA panelin yapısında olan bir durum. Yakından kullanınca belli olur, 1 metre sonrasından gözün seçmesi çok zor.

Aux yok, 2 hdmi ve usb var o kadar, optik girişi ile ethernet de yok. Ben de aldıktan sonra farketmiştim. Fiyatına göre güzel alet, bir sene oldu olmadı ben de m70f 8 bine falan almıştım memnunum, ihtiyacımı karşılıyor.

Tam kapanmama olayı var, lgdeki gibi shutdown ya da standby olarak iki seçeneği yok, hep standbyda kalıyor tv. Kapatma yok yani, ne alakaysa artık.

Eksileri artılarını değerlendirip karar verirseniz eğer size göreyse çok uygun fiyatı gerçekten, tavsiye ederim.
Bende 32" i var da monitör olarak kullanıyorum 43" ini de mi alsam salona koyarım diye düşünmüştüm de aux hoparlör var onu bağlayamam ya buna

Aynı indirim bundada varmışta Akakçe düzgün listelememiş. Çok iyi fiyat. Fiyatın sonunda ki 7 sayısı özel olarak son kez indirime girdiği ve birdaha satılmayacağı anlamına geliyor.

Monitör diyor ancak tv değil mi bu ?

Bende 32" i var da monitör olarak kullanıyorum 43" ini de mi alsam salona koyarım diye düşünmüştüm de aux hoparlör var onu bağlayamam ya buna
Evet aux yok bende aux to bluetooth alıcı vardı onunla verdim tvye gecikme vs yok ama ekstra masraf sonuçta.

Diğer sorulara cevaben, tv değil bu yani alıcısı yok ve duvara monte ediliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,852
Üyeler
203,989
Son üye
Eldamar
Geri