❌İndirim Bitti! Case 4u 30w Adaptor 99 Lira

Amazonda satıcı değerlendirmelerinin fazla önemli olduğunu sanmıyorum aylar yıllardır gördüğüm deneyimlere dayanarak. Yani ürün kalitesi sahteliği vb gibi konular değil de çok sağlam markanın resmi satıcısı bile olsa mağaza kısmı böyle olabiliyor. Yanlış fiyatlandırmalar olsun amazon gönderimiyle ilgili iptaller sorumluluklar olsun. Çok takılma bence onlara.
Ürün yorumlarına veya satıcının gerçek durumuna bakarak değerlendir.
Tabi yanlış anlaşılmasın bu demek değil ki bu ürün çok iyi veya satıcı kaliteli ürün satıyor falan. Ama bunlara bakarak satıcı veya ürün kötü denmesine katılmıyorum. Satıcı veya ürün kötüyse kötüdür zaten ama amazon mağaza değerlendirmesi sebebiyle değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Binlerce lira verip aldığınız cihazlarınızı bu adı sanı duyulmamış cihazlarla şarj etmeyin, bir zahmet kaliteli ürün alın :)
Binlerce derken 2000-3000 liralık bir şey edilir herhâlde. Onbinlercesi edilmez

Bir tane çektim
Adaptör lazımdı pildir akıllı saattir bluetooth hoparlör vs. şarj etmek için falan iyi denk geldi teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Gidin spigen ugreen felan alın bilader 99 TL için milyonluk evi barkı yakmayın.

Gidin spigen ugreen felan alın bilader 99 TL için milyonluk evi barkı yakmayın.
knk sanki evin sigortasını bağlıcaz 2 gramlık akıllı saati rgb ledi falan bağlarız eski telefonları şarj ederiz işte millet neler nelerle şarj ediyor :D

Knk işte durum dediğin gibi bilinçli adam ufak tefek şeyleri bağlıyor ama normal vatandaş gördüğü her şarj cihazını telefonu bağlıyor sonrası vahim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,278
Üyeler
203,772
Son üye
hasanakdemr
Geri