🔥İndirim Edifier S350db 2.1 Hoparlör Sistemi 16.489,03 TL

Sesi nasıl bunu dinleme şansınız oldu mu
Dinleyenler hepsi çok iyi yorum yazmış
Bu modeli dinleme şansım olmadı maalesef ama çoğu ürününü kullandım. Genel olarak dengeli ve temiz çalıyor. Logi gibi mid ve tizlerden yoksun, bass ağırlıklı değil.

Konuyla alakasız olacaksa kusuruma bakmayın. Audio Technica LPW40WN pikap almayı planlıyorum, kendi bütçemde minimal bir hifi sistem yapmak istiyorum ama bu hoparlörler uygun mudur acaba?

Konuyla alakasız olacaksa kusuruma bakmayın. Audio Technica LPW40WN pikap almayı planlıyorum, kendi bütçemde minimal bir hifi sistem yapmak istiyorum ama bu hoparlörler uygun mudur acaba?
salon tarzı geniş bir yerde eğlenceli müzik dinlemek için alabilirsin ama monitörleri çalışma masama koyarım sub'ı da aşağıya koyup karşısına oturup sandalyemde müziği tüm detaylarıyla dinlerim diyorsan biraz daha yüksek bütçelere çık derim. Yakın alan dinlemesi için bence uygun değil bu.

salon tarzı geniş bir yerde eğlenceli müzik dinlemek için alabilirsin ama monitörleri çalışma masama koyarım sub'ı da aşağıya koyup karşısına oturup sandalyemde müziği tüm detaylarıyla dinlerim diyorsan biraz daha yüksek bütçelere çık derim.
Çalışma masası üzerinde değil de daha çok bir müzik köşesi yapıp plak koleksiyonu oluşturmayı planlıyorum. Sadece plak dinleme odaklı bir sistem yapmayı düşünüyorum. Tür olarak genellikle metal, rock, Türk sanat müziği ve yerli grupları dinlemeyi hedefliyorum uygun olur mu ki acaba

Çalışma masası üzerinde değil de daha çok bir müzik köşesi yapıp plak koleksiyonu oluşturmayı planlıyorum. Sadece plak dinleme odaklı bir sistem yapmayı düşünüyorum. Tür olarak genellikle metal, rock, Türk sanat müziği ve yerli grupları dinlemeyi hedefliyorum uygun olur mu ki acaba
Yani hocam benim bildiğim pikaplar derin baslara pek inemiyorlar zaten olayları da oralara inmek veya müziği olduğu gibi en iyi haliyle çalmak da değil. Daha çok pürüzlü ve analog bir deneyim için alanlar alıyor pahalı da bir hobi, ben senin yerinde olsam daha flat subwoofersız iyi bir stereo hoparlör alırdım güzel bir köşeye standlarıyla koyardım ortasına da pikapı koyardım karşısına da güzel bir koltuk önüne de sehpa koyardım hani böyle tam oturup çay içerken müzik dinlemelik bir köşe gibi. Hem daha çok detay duyarsınız ki işin özü bir tık o bence pikap işinde.

Yani hocam benim bildiğim pikaplar derin baslara pek inemiyorlar zaten olayları da oralara inmek veya müziği olduğu gibi en iyi haliyle çalmak da değil. Daha çok pürüzlü ve analog bir deneyim için alanlar alıyor pahalı da bir hobi, ben senin yerinde olsam daha flat subwoofersız iyi bir stereo hoparlör alırdım güzel bir köşeye standlarıyla koyardım ortasına da pikapı koyardım karşısına da güzel bir koltuk önüne de sehpa koyardım hani böyle tam oturup çay içerken müzik dinlemelik bir köşe gibi. Hem daha çok detay duyarsınız ki işin özü bir tık o bence pikap işinde.
Teşekkür ederim hocam, araştıracağım biraz daha <3

Teşekkür ederim hocam, araştıracağım biraz daha <3
Çok güzel hobi umarım hedefe ulaşınca (ulaşılamıyor hep daha iyisi var) burada paylaşırsınız hayırlarız :) bütçe 15 civarıysa edifier mr5 öneririm muhteşem alet. Biraz daha çıkarım bir kere alayım tam olsun diyorsanız the odyofilin sitesine bakın ve videolarını takip edin çok iyi indirimler paylaşıyor bookshelf tarafında.

Çok güzel hobi umarım hedefe ulaşınca (ulaşılamıyor hep daha iyisi var) burada paylaşırsınız hayırlarız :) bütçe 15 civarıysa edifier mr5 öneririm muhteşem alet. Biraz daha çıkarım bir kere alayım tam olsun diyorsanız the odyofilin sitesine bakın ve videolarını takip edin çok iyi indirimler paylaşıyor bookshelf tarafında.
İnşallah hocam, sistemi toparlayabilirsem paylaşırım tabii ki :) Teşekkür ederim bi bakayım odyofile de

M90 la kıyaslama yaparsak bu ezer sanırım onu
M90a göre subwoofer eki var. Daha çok bass seviyorsanız ama m90 gibi hoparlörler de bass konusunda iyiler. Ben mr5 kullanıyorum bass seviyesi yarının altında. 5” wooferları olmasına rağmen kısıyorum. 1280dbs bile yarı seviyede bass yeterli oluyordu. Bassı ne kadar sevdiğinizle alakalı.

Gülme emojisi koyuyorlar, ne anladılarsa :) gelin bir gün evimde misafir edeyim, misafirlikten sonra evinde her tv, müzik dinlediğinde bu cihazsız ağlarsınız :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,243
Üyeler
203,754
Son üye
Andromed
Geri