Yanlış nilgi yayma ne alaka asıl 9-10 sınıfta uzamya başlıyor çoğu kişi benim gordugum9-10. sinifta ulastigin boy yolun sonu oluyor
35 yasinda da ergenlikten cikiyor?Yanlış nilgi yayma ne alaka asıl 9-10 sınıfta uzamya başlıyor çoğu kişi benim gordugum
Kişiden kişiye gelişimsel duruma göre değişir kardeşim. Anne ve babana göre boyun normal gibi açıkçası.Selam, 16 yaşındayım. Boyum 1.67 m. Annem babam 1.62 m falan, amcam 1.70 m, dayımın da 1.75,1.80 m olması lazım. Benim boyum bana çok kısa geliyor, yardımcı olun abilerim ablalarım.
Ne alaka ? Benim arkadasım 1.65-69 falandı 11’e gectigimizde 1.82 falandı cocuk35 yasinda da ergenlikten cikiyor?
Falım sakızdan öğrendiğim bilgi.9-10. sinifta ulastigin boy yolun sonu oluyor
18-19'a kadar uzarsın o d*ngalak 1.50 boyunda kalmış.Bana garip geldi
Valla komşunun çocuğu vardı çocuğun boyu çok kısaydı herkes dalga geçiyordu lise bittikten sonra çocuk birden boy attı şuan 1.90-2 arasi birseyYanlış nilgi yayma ne alaka asıl 9-10 sınıfta uzamya başlıyor çoğu kişi benim gordugum
Kafaya takacagin birsey yok 170-175 arasi normaldir boyun uzar daha. 175-180 arasida ortalamanın az üstü uzun demek. 180- den sonrası çok uzun olmak. Ben 1.80 boyumdan memnunum fazlasını aramadım.Tamamdır teşşekür ederim bi garip hisediyodum 1.67 olarak akrabalar evdekiler falanda daha uzarsın sen diyorlar bide size sorem dedim iyi günler teşşekür ederim