11. Sınıf İçin Yks Önerileriniz

Reaksiyon skoru
0
merhabalar 11. sınıfa geçtim yks ye hazırlanmak istiyorum nerden başlayacığımı bilmiyorum bağlam temelli sorular çıkmış sınav bizim senemizde değişecekmiş diyorlar sizin öneriniz varmı nerden başlayacığm hakkında bütün fikirleriniz bekliyorum 9. 10 ortalamam 80 ya da önerdiğiniz bir kaynak varmı sayısal sınıfım

tyt konularini bitir ayni zamanda her hafta en az 2 tyt mat denemesi coz duzenli bir sekilde paragraf coz konular bitince programina gore paragraf ve deneme doldur. kendini asiri yorma dinlenme vakitlerinde bulunsun yoksa aylarca devam edemezsin

tyt konularini bitir ayni zamanda her hafta en az 2 tyt mat denemesi coz duzenli bir sekilde paragraf coz konular bitince programina gore paragraf ve deneme doldur. kendini asiri yorma dinlenme vakitlerinde bulunsun yoksa aylarca devam edemezsin
Önerdiğiniz bir matematik geometri soru bankası var mı yada paragraf

Önerdiğiniz bir matematik geometri soru bankası var mı yada paragraf
paragraf kaynagi cok fark etmez tarzini begendegini sec, bilgi sarmal orta seker diye hatirliyorum ustune acil ve orijinal cozebilirsin.
matematikte hatirladigim zorluklar soyle
hiz ve renk kolay
eis kolay
345 kolay orta
bilgi sarmal kolay orta
acil bir tik kolay ustu orta
toprak orta zor
metin orta zor
orjinal orta zor
cap zor
apotemi zor
adini yazmadiklarimi ya unutmusumdur yada kayda deger kalitede degildir seviyene gore secmeyi unutma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,969
Üyeler
204,032
Son üye
gnydnyunus
Geri