pesimistep_6
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
Cs2de Seçkin Almak Mantıklı Mı? Neler Geliyor Her Hafta?
Valo oyna hahahahaDeğil.
Her hafta 5 centlik kasa düşüyor. Ticari amaçlı alacaksan aklından bile geçirme.
Oyunu oynarım kafasıyla alıyorsan yine alma. Git Apex, Valo falan oyna.
Oynanmaz bu rezil oyun. Herkes zıplaya zıplaya birbirini vuruyo, kimin hilesi daha iyiyse o kazanıyor.
Hocam faceit diye bisey var duydunuz mu ?Şuan bırak seçkin almayı direk cs2 oynamak mantıksız
Biliyorum cs2 yine de oynanmayacak düzeyde hile kaynıyorValo oyna hahahaha
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam faceit diye bisey var duydunuz mu ?
Şansına bağlı 1 hafta 10 centlik kasa 20 centlik 30 centlik 1.5 dolarlık kasa düşebiliyor yanında da skin düşüyor ama çoğu 3 cent nadir 1 2 dolarlık düşüyor hile bu kadar çokken almak mantıksızCs2de Seçkin Almak Mantıklı Mı? Neler Geliyor Her Hafta?
.Biliyorum cs2 yine de oynanmayacak düzeyde hile kaynıyor
Skin ve kasa düşüyor hocam ama genelde 50 cent 1 dolar yada daha azı düşüyor. Şans varsa tek seferde bile rahat amorti edersiniz. Bana tek seferde 15-20 dolarlık item attığıda oldu.Cs2de Seçkin Almak Mantıklı Mı? Neler Geliyor Her Hafta?
eskisi gibi drop yok 3 kez 13-15 dolar değerinde item düşürdüm arada bir düşüyordu. ama son 2-3 aydır droplar rezalet. hile noktasında söylenecek durum hile kaynıyor gerçekten.Cs2de Seçkin Almak Mantıklı Mı? Neler Geliyor Her Hafta?
Valocular dolusmus gene buralara çayı kotuluyorlsr alınır uzun vaadede parasını ciksriyor hile olayı ise valoranta daha fazla hileci karşıma çıktı benimCs2de Seçkin Almak Mantıklı Mı? Neler Geliyor Her Hafta?