Öneri RTX 3060 Ti 9000 TL'ye Alınır mı?

velneox

80+
Reaksiyon skoru
2
Çevremdeki birinden böyle bir teklif geldi güncel olarak da ederi nedir hak ettiği nedir hiç bilmiyorum. Sizce değerlendirmeli miyim? Elimde 1060 6gb var elbet performans olarak fark olur fakat benim için fırsat mı bu fiyata onu öğrenmek istiyorum.

9k 3060 ti iyi fiyat Testlerini yap temizse alırsın

gigabyte 3 fanlı modelmiş hocam bildiğiniz kronik bir sorunu var mıdır? genel olarak iyi midir?
Bildiğim Kronik Sorunu Yok
3 Fanlı Diye aldanıp Almayın Yinede testleri isteyin siz

her şey teste bağlı
3060 ti eski kart muhtemelen bakımları yapılmadıda Alırsanız bakım yapmayı unutmayın
Ama 3060 ti İçin iyi fiyat Olması gerektiği gibi

Çevremdeki birinden böyle bir teklif geldi güncel olarak da ederi nedir hak ettiği nedir hiç bilmiyorum. Sizce değerlendirmeli miyim? Elimde 1060 6gb var elbet performans olarak fark olur fakat benim için fırsat mı bu fiyata onu öğrenmek istiyorum.
3060ti için iyi fiyat

Bildiğim Kronik Sorunu Yok
3 Fanlı Diye aldanıp Almayın Yinede testleri isteyin siz

her şey teste bağlı
3060 ti eski kart muhtemelen bakımları yapılmadıda Alırsanız bakım yapmayı unutmayın
Ama 3060 ti İçin iyi fiyat Olması gerektiği gibi
anladım teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3060ti için iyi fiyat
teşekkürler hocam.

Hangi model?Windforce ise almayın.
bunu öğrenip dönüş yapcağım size, neden almamalıyım o modeli peki? ciddi bir sorunu yoksa yine de bu fiyata göz yumulabilecek bir şeyse alabilirim.

eagle da olabilir, o da ısınan bi seri ama bence fiyata göre göz yumulur gibi geliyor.

anladım teşekkürler.

teşekkürler hocam.

bunu öğrenip dönüş yapcağım size, neden almamalıyım o modeli peki? ciddi bir sorunu yoksa yine de bu fiyata göz yumulabilecek bir şeyse alabilirim.
kötü olduğu bişey yok hocam sıcaklık olarak biraz daha kötü oluyor aman aman değil

Aorus modeliymiş hocam, tepe model oluyor değil mi doğru anladıysam?

geçen gün 3070ti aldım 9kya ama şans tabi
Baya iyi denk getirmişsin o zaman hayırlı olsun dostum.

9K`ya Aorus modeli alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,645
Üyeler
203,916
Son üye
STKCN
Geri