Çözüldü✓ Ekran Kartını Çıkaramıyorum

sabah denicem tekrardan tesekkurler ve son olarak konu kirliliği olmamasına adına, kasayı bu kadar kurcalama sebebim pcyi 5 aydır kullanmıyordum şehir dışına giderken ramleri ve ssdyi sökmüştüm. Geldiğimde geri taktım tüm fanlar dönüyo ve ledler yanıyo ama ekran gelmiyo dp kablosunu ekran kartının soketine taktığımdan eminim iki girişe de denedim, ramleri tekli bir şekilde tüm slotlara takarak denedim yine olmadı, bios pilini tak çıkar yine olmadı, monitörden port seçme yerinden dp seçtim yine ekran gelmedi, asus yazıyo sonra displayport no signal diyo ekran gelmiyor ve altta sabit turuncu ışık yanıyor normalde beyaz yanması lazım, en son ssdyi söküpde çalıştırmayı düşündüm ozaman seve seve açılır diye düşünüyodum ama 7 saattir ekran kartını düzeltemedim 😁
İsigin resmini atar misin

İsigin resmini atar misin
20260925_151644.webp

kutuları incelerken hdmi kablosuna denk geldim onunla da denedim monitörün menüsünden de hdmi seçtim hâlâ sinyal yok diyor

anakartının modelı ne ezdebug led varmı anakartında

Asus b550mk-II birkaç kişi de debug ledlerini soruyor göremedim yok sanırım
ramlerın yan tarafında olması lazım yok ıse ekran kartını tekrar cıkarop slota ufleyıp sert bır sekılde tak tam otursun

bu ışıktan bir şey anlayamadım varsa anakartın ışığı o belli eder hatayı
anakartta yanan tüm ışıkların fotosunu atiyorum şimdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ramlerın yan tarafında olması lazım yok ıse ekran kartını tekrar cıkarop slota ufleyıp sert bır sekılde tak tam otursun
Bu sıkıntı sanki çok basit gibi geliyor bilemiyorum fanlar calisiyo ledler sorunsuz ney bozulmuş olabilir ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,999
Üyeler
204,036
Son üye
sharapnell97
Geri