Inno3d RTX 5080 X3 Oc Isı Sorunu

İşlemci anakart kartı ısıtıyor demek onlar kendileri bile inanmazlar buna. Adama öyle desen oda öyle kabul etmez. Seni savuşturmak için saçmalamış.

Üzülme kartı bi test et bakalım buraya yazarsın sonuçlarını
Hocam biraz once garanti servisini aradim kart isisinin normal olduğu soylendi ayrica kart isindigi icinde fanlarin son hızda calismasi da normalmis kart sogusun diyeymis falan bende cok uzatmadan yani 80 derece isi 106 derece hotspot ve fanlarin son devirde calismasi normal oyle mi dedim bana evet dediler bende tamam bana bir servis raporu cikartin isilarin göründüğü kullandığınız yontemleri ve test uygulamalarini diye tamam dediler ben yine de isi garantiye almak icin mail attim pazartesi gunu gidip karti teslim alacagim verdikleri raporla da thh ye başvuracağım karti acip macuna bakmamislar bile test ettik oyunlsra girdik calisiyor sikinti yok diyorlar

Isılar normal bence hiçbir sorun yok. Bu havada kartı servise gönderip iade veya degişim raporu gelsin yenisini alırım ederim mantığı varsa uzak dur derim cunku direkt fatura bedeli uzerinden iade ediyorlar sonra kartsız kaldigina yanarsın. Çünkü kartında sorun yok kasanın fanlarını 200rpm yukselt ekran kartına temiz hava biraz seri gelir dereceler düşer👍🏻 Şu havada kart görüntü vermedikçe garantiye verilmez firmalar direkt aldigin parayi iade ediyor. Thh vs uzun iş 2-3 ay kartsız kalmak zor valla

Isılar normal bence hiçbir sorun yok. Bu havada kartı servise gönderip iade veya degişim raporu gelsin yenisini alırım ederim mantığı varsa uzak dur derim cunku direkt fatura bedeli uzerinden iade ediyorlar sonra kartsız kaldigina yanarsın. Çünkü kartında sorun yok kasanın fanlarını 200rpm yukselt ekran kartına temiz hava biraz seri gelir dereceler düşer👍🏻
80 derece kart 106 derece hotspot 100% fan devri normal mi? Ayni durumda karti bu sekilde kullanmaya devam mi ederdiniz? Amacim sifir kart almak degil amacim kartta pump out olmus olma ihtimali ve bu ihtimale gore bakim veya tamir edilmesi garantisi olmasa 200 tane servis var gider 3 5 bin liraya termal bakimini yaptiririm boyle bi yafta da bulunmak cok sacma degil mi? Rpm i 200 yukselt diyosun kart zaten 2500 rpm de calisiyor.

80 derece kart 106 derece hotspot 100% fan devri normal mi? Ayni durumda karti bu sekilde kullanmaya devam mi ederdiniz? Amacim sifir kart almak degil amacim kartta pump out olmus olma ihtimali ve bu ihtimale gore bakim veya tamir edilmesi garantisi olmasa 200 tane servis var gider 3 5 bin liraya termal bakimini yaptiririm boyle bi yafta da bulunmak cok sacma degil mi? Rpm i 200 yukselt diyosun kart zaten 2500 rpm de calisiyor.
Pump out olmuş ama buna servis ellemiyor çünkü görüntü alıyoruz diye seni geçiştirmiş zaten ne yazık ki firmalar bu derece teknik analizi bilmeyen veya bilipte işine gelmeyenlerle dolu özellikle A..S markasında yaşadım. Garantinin bitmesini bekledim 6 ay sonra gittim kendim ptm7950 ile degistirdim

Pump out olmuş ama buna servis ellemiyor çünkü görüntü alıyoruz diye seni geçiştirmiş zaten ne yazık ki firmalar bu derece teknik analizi bilmeyen veya bilipte işine gelmeyenlerle dolu
yani size gore de bu isilar normal degil daha once isilar normal demistiniz ona ithafen size boyle bir cevap verdim. Hakkini aramazsan boyle oluyor hocam 2 3 ay gerekirse 6 ay kartsız kalayim 6 ay oyun oynamazsam ölmem ama hakkimi savundugum 6 ay icinde belki bu sayede başkalarının da bu durumda karsilastiginda neler yapmasi gerektigi ve sonuçlarının ne oldugunu gormesini sağlayabilirim

Bende de 5070 versiyonu var inno 3d'nin full yükte 70-72 derece arası çalışıyor bence 80 derece gayet normal gibi geldi.

yani size gore de bu isilar normal degil daha once isilar normal demistiniz ona ithafen size boyle bir cevap verdim. Hakkini aramazsan boyle oluyor hocam 2 3 ay gerekirse 6 ay kartsız kalayim 6 ay oyun oynamazsam ölmem ama hakkimi savundugum 6 ay icinde belki bu sayede başkalarının da bu durumda karsilastiginda neler yapmasi gerektigi ve sonuçlarının ne oldugunu gormesini sağlayabilirim
Gpu temp 80 derece normal. Hotspot 106 sinirda bir deger ama cok tehlikeli kullanilmaz degil hocam o yüzden öyle cevap verdim

5080 en giriş kartın bile soğutması çok iyi furmarklara bakıp kafayı yemeye gerek yok

Ekler

• days gone.webp
    days gone.webp
    211.6 KB · Hit: 13
Hocam biraz once garanti servisini aradim kart isisinin normal olduğu soylendi ayrica kart isindigi icinde fanlarin son hızda calismasi da normalmis kart sogusun diyeymis falan bende cok uzatmadan yani 80 derece isi 106 derece hotspot ve fanlarin son devirde calismasi normal oyle mi dedim bana evet dediler bende tamam bana bir servis raporu cikartin isilarin göründüğü kullandığınız yontemleri ve test uygulamalarini diye tamam dediler ben yine de isi garantiye almak icin mail attim pazartesi gunu gidip karti teslim alacagim verdikleri raporla da thh ye başvuracağım karti acip macuna bakmamislar bile test ettik oyunlsra girdik calisiyor sikinti yok diyorlar
Markadan bağımsız 5080 gibi yüksek watt çekebilen tepe model gpulara iyi soğutma sistemleri kullanıyorlar. En kötü soğutmaya sahip kart bile çok tatmin edici performans gösterir. Odan 40-45 derece değilse değerler normal değil. Kasa içi hava akışın veya diğer faktörleri bilmiyorum ama bana yüksek geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,956
Üyeler
204,030
Son üye
Kaan Çelik
Geri