Çözüldü✓ Ekran Kartını Çıkaramıyorum

dostum bunlar debug ledi değli sorunu anlayamıyorum o yüzden ram leri çıkartıp farklı bir slotta dene
bildiğim kadarıyla debug ledi yok ve ozaman dediğin gibi yapıyorum ramler şuan 2. ve 4. slotte takılı, 1. ve 3. slotlara takip tekrar deniyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dostum bunlar debug ledi değli sorunu anlayamıyorum o yüzden ram leri çıkartıp farklı bir slotta dene
20260925_160048.webp

1.ve 3. slot, taktım ve çalıştırdım olmadı ;/

bildiğim kadarıyla debug ledi yok ve ozaman dediğin gibi yapıyorum ramler şuan 2. ve 4. slotte takılı, 1. ve 3. slotlara takip tekrar deniyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

1.ve 3. slot, taktım ve çalıştırdım olmadı ;/
sana tavsiyem bilgisayarcıya götür statik kalmış olabilir işlemci veya anakartta sen yaparsan elinde kalır muhtemelen

sana tavsiyem bilgisayarcıya götür statik kalmış olabilir işlemci veya anakartta sen yaparsan elinde kalır muhtemelen
en son kasaya fön makinesi tuttum ve 5 aydır kullanmiyorum demiştim son olarak size 5 ay önceki fotoğrafı atıyorum belki birsey farkedersiniz

Ekler

• IMG-20260925-WA0008.webp
    IMG-20260925-WA0008.webp
    1.3 MB · Hit: 9
nasıl duzelttın?

belki saçma gelecek ama arkadaşın dediği gibi anakarttaki ışıklara baktım sırayla gidiyo bios pilinin biraz yanında duruyodu çıkardım ve 10 dakika bekledim açıldı belki de önceki çıkardığımda yanlış takmıştım, pilin üzerindeki + işaretini yukarıya getirmeye özen gösterdim ama bence tamamen tesadüf 😁 tam da bilgisayarciya götürmeye hazırlanıyodum, şimdi Windows kurulum usbsi hazırladım temiz bir format atıp biraz valo oynarım 😃 aklımın bir köşesinde kırdığım chipset soğutucu var en azından saçma bir vidayla sabitledim performans kaybı yaşarsam ozaman çaresine bakarız sağlık olsun tekrardan teşekkürler

Geri