Yani "hiç bekleme, size kalmaz" anlamında.Sıfır bekleme derken neyi kastetmişler anlamadım
Yani "hiç bekleme, size kalmaz" anlamında.Sıfır bekleme derken neyi kastetmişler anlamadım
Yapay zeka hesaplama maliyetleri düşmeden ya da üretim RAM, Bellek üretim gücü artmadan düzelmeyecek. O zamanda çip krizi zart zurt bu döngüde takılacağız.Bu ssdler ne kadar pahalanmış
Miningi biter covidi başlar o biter savaş çıkar o biter ai başlar şu sevdiğimin piyasası bi düzelemediYapay zeka hesaplama maliyetleri düşmeden ya da üretim RAM, Bellek üretim gücü artmadan düzelmeyecek. O zamanda çip krizi zart zurt bu döngüde takılacağız.
dram i tanrı gibi görmeye başladınız sizde en ucuz 1 tb dram li olmuş 10 k 12 k sürekli dosya silip yüklemiyosa ihtiyacı bile yokNv3’te dram yok. Olsa da 1 tb için ne kadar gerekli o da düşündürür. Yanlış hatırlamıyorsam stokta olmadığı halde gaming gecesi saatinde indirimle stoğa giren ürünler de olmuştu. O yüzden KC3000’ler de olabilir. Nv3 ise 4999 TL’den fazla ödemek istemem şahsen.
Nv3 1tb gelmişti 2 3 hafta önce 6600e geldi almıştım memnunumNV3 olsa fiyatı 9k’dan kaça düşse ekmek olur
Sen okuduğunu anla da sonra millete karakter biç.dram i tanrı gibi görmeye başladınız sizde en ucuz 1 tb dram li olmuş 10 k 12 k sürekli dosya silip yüklemiyosa ihtiyacı bile yok