şahin doğan
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 12,591
125K km de olanı 3.5Konu sahibinin istediği kriterlerde g20 yi 3 milyona bulması çok zor. En az 600-700 binlik tramerli bulur o fiyatlara
125K km de olanı 3.5Konu sahibinin istediği kriterlerde g20 yi 3 milyona bulması çok zor. En az 600-700 binlik tramerli bulur o fiyatlara
ciddi alıcıysan eğer yardımcı olurum. arada g20 geliyor.Merhaba bir g20 sevdasına tutuldum ama düzgün ilan bulamıyorum
makyajlı kasa lci1 istiyorum ama aradığım kriterlerde bulamıyorum
aracı çok boş istemiyorum ama gereksiz bir opsiyon içinde 50-60 bin tl fark vermek de istemiyorum
M3 koltuk veya düz vişne çürüğü koltuk
Shadow paket
Harman Kardon ses sistemi
Adaptif süspansiyon
100bin km altı
mümkünse brooklyn grisi
olsa güzel olur
head-up display
otonom sürüş
360 kamera
felan olmasada olur
bu şekil bir ilan bulmama yardımcı olur musunuz?
125K km de olanı 3.5
100 de herhangi bir arabanın triger kayışı değişiyor, 125 de B48 için zincir mi gelmişAğır bakımı gelmiş. Yapmadıysa bide alınmaz. Zincir vs değişimi alıcıya kalır zaten 200lük olur
Su kaçak sorunuda kapıyı çalmıştır o kmde
100 de herhangi bir arabanın triger kayışı değişiyor, 125 de B48 için zincir mi gelmiş
peki.
Sen binmediğin arabaların kağıt üstündeki segment kıyaslamalarına devam et. 3 ile 5i, A4 ile A6 kefesine mi koyuyorsun acaba merak ettim.Ağır bakım 120 binde yapılır kardeş
Zincir diye 200 bin gidecek diye kim sana söyledi
Peki.
Planlı eskitmeyi öğren ondan sonra konuşalım. Sen bunlarda m50 m52 lerdeki gibi zincir var sandın galiba. Onların yanında b48 in zinciri kumaş ipliği kalır. Servislerinde parayı düdüklemek istediği, sadece araba satışından zengin olalım demedikleri dönemlerde yapıldı bu motorların argeleri. 90 larda değiliz.
Vwnin bmwnin ve diğer araçların servis atölye programlarını araştır
“5’in 3 den iyi olur yanı yok ki” diyen adamla adamla tartışmak bile hata gerçi. D ile E segmentini aynı kefeye koyanda ne bileyim
hocam aktif g20 kullanan biri olarak benim size önerim m3 koltugu mutlaka deneyin iyi anlamda degil koltuk butlu oldugu icin beli cok kavrıyor ben acıkcası hic rahat edemedimMerhaba bir g20 sevdasına tutuldum ama düzgün ilan bulamıyorum
makyajlı kasa lci1 istiyorum ama aradığım kriterlerde bulamıyorum
aracı çok boş istemiyorum ama gereksiz bir opsiyon içinde 50-60 bin tl fark vermek de istemiyorum
M3 koltuk veya düz vişne çürüğü koltuk
Shadow paket
Harman Kardon ses sistemi
Adaptif süspansiyon
100bin km altı
mümkünse brooklyn grisi
olsa güzel olur
head-up display
otonom sürüş
360 kamera
felan olmasada olur
bu şekil bir ilan bulmama yardımcı olur musunuz?
Sen binmediğin arabaların kağıt üstündeki segment kıyaslamalarına devam et. 3 ile 5i, A4 ile A6 kefesine mi koyuyorsun acaba merak ettim.
3 ün ses yalıtımı 5 den iyi, malzeme kaliteli aynı. Araç boyutları, kitlesi ve muhtemelen diz mesafesinden dolayı daha yüksek olan segment aracı kağıt üstündeki veri ile daha iyi zannetmek tam bizim halkın önereceği durum.
3 serisi isteyen adama 5 önermekte ayrı bi zeka gerektiriyor zaten.
120K da b48 li araç alırken zincir masrafı için pazarlık yapsana kral ya :d
ailede zaten 5 kasa g30 var ben kendi şahsıma genç işi istiyoprum
Aynı paraya 5 var abim. Al buyur
bütçenin 3 olduğunu kim söyledi anlamadım kusura bakmayın dün akşam görmedim mesajları bütçe konusunda sıkıntım yok 4m a kadar çıkarım ama 4 den sonrası fiyatını çok hak eder mi bilmiyorum açıkcası araca body kit vs yapmayı düşünüyorum birde 280 lik rsa artı map switch yapmayı düşünyorum m3 koltuk deneyimledim güzel bir hissayatı var açıkcası ama şart değilhocam aktif g20 kullanan biri olarak benim size önerim m3 koltugu mutlaka deneyin iyi anlamda degil koltuk butlu oldugu icin beli cok kavrıyor ben acıkcası hic rahat edemedim
birde evet 3milyona 500k altı tramerli temiz bi g20 bulmak imkansız bütceyi en az 3.4 civarına cıkarmanız lazım
“3 ün ses yalıtımı 5 den iyi, malzeme kaliteli aynı”
Şunu yabancı forumlara açsam millet sana bi tarafıyla güler. Bi otomobil editörüne yollasam “arkadaş ne kullanıyo” diye sorar.
Sen binmediğin arabaların kağıt üstündeki segment kıyaslamalarına devam et. 3 ile 5i, A4 ile A6 kefesine mi koyuyorsun acaba merak ettim.
3 ün ses yalıtımı 5 den iyi, malzeme kaliteli aynı. Araç boyutları, kitlesi ve muhtemelen diz mesafesinden dolayı daha yüksek olan segment aracı kağıt üstündeki veri ile daha iyi zannetmek tam bizim halkın önereceği durum.
3 serisi isteyen adama 5 önermekte ayrı bi zeka gerektiriyor zaten.
120K da b48 li araç alırken zincir masrafı için pazarlık yapsana kral ya :d
ciddi alıcıysan eğer yardımcı olurum. arada g20 geliyor.
hocam 4milyona kadarsa cok rahat bulursunuz tavsiyem 50.yıl almanız bodykit icinde bkcarparts türkiyede en uygun fiyatları veren yeren ver difüzörden farlara bütün seti ordan yaptırdım heryeri karşılaştırıp bir de acıkcası benim tavsiyem remaps yapmanız telefon uygulamasından her seyi yapabiliyorsunuz ama genel olarak 4milyona dedigim gibi cok rahat temiz bulursunuzailede zaten 5 kasa g30 var ben kendi şahsıma genç işi istiyoprum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bütçenin 3 olduğunu kim söyledi anlamadım kusura bakmayın dün akşam görmedim mesajları bütçe konusunda sıkıntım yok 4m a kadar çıkarım ama 4 den sonrası fiyatını çok hak eder mi bilmiyorum açıkcası araca body kit vs yapmayı düşünüyorum birde 280 lik rsa artı map switch yapmayı düşünyorum m3 koltuk deneyimledim güzel bir hissayatı var açıkcası ama şart değil