Valla ben baktım 20 25e oled almak çokta mantıklı değil en azından 30 35 çıkarmam gerek aldım 8-9a bir ips şöyle seneye falan satıp oled alırımorası öyle o yüzden şu yeni çıkan gigaybyte mı alsam şimdilik diyorum.
alın hocam yaşayacağınız deneyim her türlü iyi olacak monitör sıkıntılı gelmediği durum daorası öyle o yüzden şu yeni çıkan gigaybyte mı alsam şimdilik diyorum.
Böyle yorumlari gördükçe alasim daha da artiyorHayatım değişti vallahi keyif almaya başladım bilgisayardan
200nit parlaklik yeter mi acaba o monitor icin kısılmış 3.nesil qd oled deniyor hdr tarafida aman aman degilmis 400nitalın hocam yaşayacağınız deneyim her türlü iyi olacak monitör sıkıntılı gelmediği durum da
Kesinlikle al her kuruşuna değiyor ben çok memnunumBöyle yorumlari gördükçe alasim daha da artiyor![]()
incelemelerine bakmıştım bence sıkıntı olmaz parlaklığı arttırırsınız en kötüBöyle yorumlari gördükçe alasim daha da artiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
200nit parlaklik yeter mi acaba o monitor icin kısılmış 3.nesil qd oled deniyor hdr tarafida aman aman degilmis 400nit
şu hayatta çok boş şeye para vermişimdir ama bu oled monitör sonuna kadar hak ediyorKesinlikle al her kuruşuna değiyor ben çok memnunum
link var mı ürünün ve bu asuslarda gray banding denen şey oluyo mu olursa ne yapıcaz1080P 24 inç Acer monitörden geçen hafta Asus Rog XG32UCWG 4K 165 HZ - FHD 330 HZ Dual Mode monitöre geçtim. 3. nesil Woled TrueBlack Glossy panel bir monitör.
Şöyle söyleyeyim forza oynamaktan sıkılmıştım, bu monitörle oynayınca oyuna tekrar başladım. GTA 5'e grafik modları kurdum ve 4K oled panelle tadını alınca şuanda favori oyunum oldu1 hafta önce açıp oyun bile oynamıyordum.
Bambaşka bir dünya gerçekten, inanılmaz memnunum.
Alıntıyı görüntüle
Al XG32UCWG keyfine bak. O bütçenin en rakipsizi bu. Asus Okula dönüş cashbacki ve amazon indiriminden 9 taksit ile 36.5 liraya aldım.
Gerçekten aynısı ya alırken dedim ulan bi asgari verilir mi buna da şey diyorum şimdi 10k daha verip 4K mı alsaydımincelemelerine bakmıştım bence sıkıntı olmaz parlaklığı arttırırsınız en kötü
şu hayatta çok boş şeye para vermişimdir ama bu oled monitör sonuna kadar hak ediyor
4k almaya değer mi 5080 sistem dizip 2k monitör almayı düşünüyorum çünkü 5080'nin ileride yeni çıkan her oyunun 4k oynatacağını düşünmüyorum 4k monitörde 2k ya çözünürlüğü düşürmekte mantıklı gelmiyor.Gerçekten aynısı ya alırken dedim ulan bi asgari verilir mi buna da şey diyorum şimdi 10k daha verip 4K mı alsaydım
Herkes oyle diyor. Yani işlemci alacaktım dedim alsam ne görüntü aynı deneyimi uste tasimak için oledi düşünmeye başladım.Gerçekten aynısı ya alırken dedim ulan bi asgari verilir mi buna da şey diyorum şimdi 10k daha verip 4K mı alsaydım