meruem
80+
- Reaksiyon skoru
- 209
Bu üründe ghosting sorunu yok renk kalibrasyonu da çok iyi 6700K seviyesinde bizzat arkadaşım kullanıyor lütfen saçma sapan bilgi anlatma. Yapay zekaya sorarsan seni böyle yanıltır işte. VA'ların tek sorunu black smearing o da adam oyun oynamıyor zaten dizi film için öneriyoruz. Oyun oynasa da çok karanlık olmadığı sürece black smearing rahatsız etmez.Va kaliteli panaller var ama bu ürünü kontrol ettiğimde reddit forumlarında şunlar çıktı;
1. Monitörün renk kalibrasyonu kötü
2. Konsol desteği tam yok 60hz üstüne cıkmıyor
3. Ucuz stand Kalitesiz
4. Display port kablosu dandik
5. En önemli sorun Ghosting ve Siyah camurlaşma...
En önemli sorun VA panel yapısı yüzünden Ghosting ve Camurlaşma. Tamam siyahları fena değil ama bu ürün özelinde söylüyorum genelde böyle ucuz yapılı VA paneller sorunlu hep.
Not: İşim gereği ve hobi olarak bütün panel Türlerini aktif kullanıyorum. Curved VA, Mini Led, Fast ips, Woled, OLED, Düz VA.. Deneyimlerim bunlar. Alıp almamak size kalmış. Teşekkür ederim...
Rehber: AOC Q27G42XNE 2K 180HZ Monitör alınır mı?
Q27G4XN ve Q27G42XNE arasında pivot ve yükseklik ayarı farkı var, TR'de satılan model pivot olmayan yani Q27G42XNE modeli. Q27G4XN'nin incelemesini görünce rehber yapmak istedim. Ghosting performansı ve tepki süresi VA monitörler ghosting yapmasıyla ünlüdür bilinen bir gerçek ama artık yeni...
Sana leş IPS ve kulaktan dolma bilgilerinle başarılar. Aynen stand kalitesizmiş sanki konu başlığındaki Samsung'un standı tamamen plastik ve kalitesiz değil gibi kablo kalitesi gibi saçma sapan şeyler eklemiş listeye komedisin valla