TCL 65c7l İndirim 76.499 TL

Ya bende şuan 55c7k ve 65c8k arasında kaldım ama bu soundbar hediye konusu kafamı karıştırdı şuan bu kampanya var mı acaba
Soundbar kalmamış sanrım, stoklari bitmiş.
Ileriki zamanlarda Soundbarli kampanya tekrar yaparlar.
65c8K 80 k ya iyi fiyat hocam...

Soundbar kalmamış sanrım, stoklari bitmiş.
Ileriki zamanlarda Soundbarli kampanya tekrar yaparlar.
65c8K 80 k ya iyi fiyat hocam...
Gardasım doğrudur da spor masrafları ilaç masrafları çok yğksek :) 80 de o tvye bağlamak istemiyorum yani 72 olan soundbar ile olunca harika. TCL kendi sitesinde de farklı bir soundbar kampanyası vermiş o tv için düşük bir cihaz ama acaba ekstra onu da alabiliyor muyuz

Soundbarlari Tv yi satan yer veriyor hocam, onlarda muhtemelen Tcl den temin ediyorlardır.
Vatani takip etmek gerek gece indirimlerini...

Beyler ürün girdi ama soundbar ekleyince fiyat ekliyor bir yardımcı olur musunuz nasıl olacak

ben de sounbar hediyesi olursa almak istiyorum ne yapmamız gerek

mediamarkt mağazasında satış danışmanı 72 den 62 bine kadar yardımcı oluruz demişti geçen hafta

mediamarkt mağazasında satış danışmanı 72 den 62 bine kadar yardımcı oluruz demişti geçen hafta
Allah Allah yarın bir gitmek lazım o zaman ama mediada da stok yok görünüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Soundbar veriyor muydu bu arada

Son düzenleme:
Mağazada q65h veriyor ama 85 binden veriyor işte 72 dem verse
Samsung R85H mi dediğiniz
C7L den geri bi Tv dir.
Daha az özellikli ve daha pahaliya satılıyor Piyasada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler ürün girdi ama soundbar ekleyince fiyat ekliyor bir yardımcı olur musunuz nasıl olacak
Q75H soundbar stoklari bittiği için soundbar hediyesiz satılıyor şuan, ama yinede fiyatlari piyasaya göre iyi olduğunu söyleyebilirim.

Q65H soundbar ile vatan şubeden 73 e veriyor ama 3 taksite bölüyor bunlar. Bir diğer mağazaları gezip en son duruma göre gidip almak gerek sanki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,971
Üyeler
204,572
Son üye
kivilimeybuz
Geri