🔥İndirim Mavi Erkek Jeanler 999 TL

qwerty89

80+
Reaksiyon skoru
31

Ekler

• IMG_6140.webp
    IMG_6140.webp
    78.1 KB · Hit: 236
Son düzenleme:
Denemeden pantolon almak imkansız gibi bir şey. Her markanın bedeni farklı birinin beli 32 de normal geliyorken diğerinde 33-34 almak zorunda kalıyorsun, t-shirt gibi değil yani.
hocam açıklamalarda ölçüleri yazıyor genelde ben ona göre alıyorum zaten genelde straight fit giydiğim için beli olmayabiliyor boyu her türlü oluyor beli içinde kemer takıp geçiyorum

Denemeden pantolon almak imkansız gibi bir şey. Her markanın bedeni farklı birinin beli 32 de normal geliyorken diğerinde 33-34 almak zorunda kalıyorsun, t-shirt gibi değil yani.
bir çok beden al sonra iade et öyle abartılı bir durum yok

2 tane aldık eyv hocam

1.80-190 boylarındaysanız Marlon ve toronto uzunluğu 32 alın ve bedenizi alın süper pantolonlar baya havalı ve kaliyeli duruyor sonra bana teşekkür edersiniz konu sahininede teşekkürler kullanıyodum zaten iş yerinde kullanmak için ve bi yedek için 2 tane aldım😅

Toronto biraz daha baggy duruyo baldır tarafları marlon biraz daha toplu ikiside bol ve rahat pantolonlar beden olarakda normalde 31-32 arası giyiyorum 78 kiloyum 184 boyum var 32-32 alıyorum

2 tane aldık eyv hocam
hayırlı olsun hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1.80-190 boylarındaysanız Marlon ve toronto uzunluğu 32 alın ve bedenizi alın süper pantolonlar baya havalı ve kaliyeli duruyor sonra bana teşekkür edersiniz konu sahininede teşekkürler kullanıyodum zaten iş yerinde kullanmak için ve bi yedek için 2 tane aldım😅
bu kalıplardan hiç giymedim hocam straight fit dışında da giyemiyorum

Premium serisi almıştım avm den paraya kıyıp, 6 ayda renk attı, sonra yırtıldı. Marka kaliteden çok uzak artık

Benim gibi boomer tayfa Hunter alsın. Klasik boru paça.

Geri