3 taksit olacak şekilde faydalandım bundan bakalımRakip bile değiller
3 taksit olacak şekilde faydalandım bundan bakalımRakip bile değiller
yani , hangisi iyi ?Rakip bile değiller
Buyanü , hangisi iyi ?
bu mu , fazeon mu ?
KTC çok daha iyiyanü , hangisi iyi ?
bu mu , fazeon mu ?
Öyle milletin dediği gibi "a ben pikselleri sayıyorum", "o boyutta monitörde 1080p ne ya kanzi" yorumlarının aksine piksel sayma falan yok.24.5 inç ve full HD pikseller nasıl görünüyor? Ben 23,8 inç kullanıyorum full HD ama tam sınırda gibi...Eskiden 21,5 inç monitör kullanıyordum pikseller onda daha iyiydi.
parlaklık, renkler falan gayet iyiRenkler falan nasil kral? Ben asusu renklerini sevemediğim için iadeye gonderiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Parlaklık vs iyi mi
Ben aryond 140 hz kullanıyordum, onu 2. monitör yaptım bariz renk farkı var. Ben bildiğin soluk renklerde monitör kullanıyormuşum.Renkler falan nasil kral? Ben asusu renklerini sevemediğim için iadeye gonderiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Parlaklık vs iyi mi
ben kullannıyorum bir fark yoktur hocam bende gayet net24.5 inç ve full HD pikseller nasıl görünüyor? Ben 23,8 inç kullanıyorum full HD ama tam sınırda gibi...Eskiden 21,5 inç monitör kullanıyordum pikseller onda daha iyiydi.
tam olarak rakipler. fazeon, James Donkey ve gamepower aynı fason üretim ürünler. lütfen markaya msi ve asus muamelesi yapmayın.Rakip bile değiller
bunda hoparlör yok ,