🔥İndirim Ktc 24.5'' H25t7 Fhd Ips 200hz 3.639 TL

Parafa 300 puan da var. 3339 liraya geldi. Çok çok uygun.
68 dolar gibi bir şey.

Peşine 3 taksit çektik bakalım dursun kenarda

tam olarak rakipler. fazeon, James Donkey ve gamepower aynı fason üretim ürünler. lütfen markaya msi ve asus muamelesi yapmayın.
Markalara marka muamelesi yapan sensin. Yazmadan önce git panel özelliklerini araştır öyle gel.

ktc mi yoksa 240 hz fazeon mu

tam olarak rakipler. fazeon, James Donkey ve gamepower aynı fason üretim ürünler. lütfen markaya msi ve asus muamelesi yapmayın.
KTC fason değil kendi üretim yapıyor senin o saydığın markalara üretiyor hatta TR'de de Next firmasının TV'lerini de o üretiyor. KTC kendi devre elemanına, kendi gömülü yazılımına, kendi arka aydınlatmasına sahip bir OEM üretici. Bilgimiz olmadan konuşmayalım. Asus, MSI neyse KTC de o. Kendine ait üretim tesisi, fabrikası var. Panelleri tabii ki panel üreticilerinden alıyorlar geri kalan her şey KTC'ye ait.

KTC fason değil kendi üretim yapıyor senin o saydığın markalara üretiyor hatta TR'de de Next firmasının TV'lerini de o üretiyor. KTC kendi devre elemanına, kendi gömülü yazılımına sahip bir OEM üretici. Bilgimiz olmadan konuşmayalım.
MSI Asus diye övdüğü markalardan çok arge yapmış firmayı adam Fazeon ile rakip dedi yardı. Bi de panel özekliklerinden bi haber ağzı olan konuşuyor

1790521120282.webp

bunu almıstım kargoda iptal etsem ne olur bunu mu alayım

Beyler sınav senesindeyim sistemi kurdum ama koydum dolaba oynamayacağım alayım mı param var en dip fiyat bu mu yoksa Kara cuma indirimlerini yada 7-8 ay boyunca olacak indirimleri mi bekleyeyeyim

Mouse fiyatına monitör. Monitörler şöyle 3-5K'dan giderken 6-7K'lara mouse nasıl satılıyor hiç anlamıyorum zaten :D
İkisi sence aynı kitleye mi hitap ediyor?

Geri