Babangida Babayaro
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 781
Parafa 300 puan da var. 3339 liraya geldi. Çok çok uygun.
68 dolar gibi bir şey.
68 dolar gibi bir şey.
Mouse fiyatına monitör. Monitörler şöyle 3-5K'dan giderken 6-7K'lara mouse nasıl satılıyor hiç anlamıyorum zatenParafa 300 puan da var. 3339 liraya geldi. Çok çok uygun.
68 dolar gibi bir şey.
Markalara marka muamelesi yapan sensin. Yazmadan önce git panel özelliklerini araştır öyle gel.tam olarak rakipler. fazeon, James Donkey ve gamepower aynı fason üretim ürünler. lütfen markaya msi ve asus muamelesi yapmayın.
KTC fason değil kendi üretim yapıyor senin o saydığın markalara üretiyor hatta TR'de de Next firmasının TV'lerini de o üretiyor. KTC kendi devre elemanına, kendi gömülü yazılımına, kendi arka aydınlatmasına sahip bir OEM üretici. Bilgimiz olmadan konuşmayalım. Asus, MSI neyse KTC de o. Kendine ait üretim tesisi, fabrikası var. Panelleri tabii ki panel üreticilerinden alıyorlar geri kalan her şey KTC'ye ait.tam olarak rakipler. fazeon, James Donkey ve gamepower aynı fason üretim ürünler. lütfen markaya msi ve asus muamelesi yapmayın.
MSI Asus diye övdüğü markalardan çok arge yapmış firmayı adam Fazeon ile rakip dedi yardı. Bi de panel özekliklerinden bi haber ağzı olan konuşuyorKTC fason değil kendi üretim yapıyor senin o saydığın markalara üretiyor hatta TR'de de Next firmasının TV'lerini de o üretiyor. KTC kendi devre elemanına, kendi gömülü yazılımına sahip bir OEM üretici. Bilgimiz olmadan konuşmayalım.
İkisi sence aynı kitleye mi hitap ediyor?Mouse fiyatına monitör. Monitörler şöyle 3-5K'dan giderken 6-7K'lara mouse nasıl satılıyor hiç anlamıyorum zaten![]()
bunu alabilirsinBeyler sınav senesindeyim sistemi kurdum ama koydum dolaba oynamayacağım alayım mı param var en dip fiyat bu mu yoksa Kara cuma indirimlerini yada 7-8 ay boyunca olacak indirimleri mi bekleyeyeyim
3 taksit imkanı da var iyi gibi ama 2. Elde bakmaktan bile iyi mi sencebunu alabilirsin