Yardım 9800x3d İçin 2 Anakart Arasında Kaldım.

teşekkürler hocam. peşin fiyatına 9 taksit olduğundan dolayı cazip geliyor amazon. itopya-incehesap malesef bunu yapmıyor.
Evet evet taksit avantajı iyi hayırlı olsun hocam şimdiden

Ağır bi kasa

hocam bu anakartla lian li dynamic v2 flow ekran kartı sadece dikey oluyor. m2 ssd yuvası, pcle nin altında bilginize, pcle altta olması lazım. normal kasalarla 7 adet pcle yuvası var sabitlemek için. v2 de 5 adet var.
kasanın içinden dikey aparat çıkıyor ama riser kablo çıkmıyor. Bende aynı hataya düştüm sonradan riser kablo almaktansa anakartımı yükseltirim dedim. anakart bağlantı vida yerinin yanında ekran kartı yuvası varsa bu kasaya yatay uyumlu olmuyor.

gigabyte

kasanın içinden dikey aparat çıkıyor ama riser kablo çıkmıyor. Bende aynı hataya düştüm sonradan riser kablo almaktansa anakartımı yükseltirim dedim. anakart bağlantı vida yerinin yanında ekran kartı yuvası varsa bu kasaya yatay uyumlu olmuyor.
hocam çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Şuan bende gördüm iptal ettim. Farklı bir kart bakayım.

teşekkürler hocam. gigabyte sipariş verdim bende.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartında da şunu aldım. İnşallah pişman olmam
Model çok iyi hayırlı olsun. Taksitli mi aldınız, birde peşin fiyatına mı yapıyorlar taksiti seçenekler nasıl?

foto attım kasanın içinde bunu beyaz olanı var gayet memnunm.

Bende V2 Flow ve o ekran kartını bakıyordum uyumsuz olduğunu şimdi öğrendim 😐
ekran kartı uyumsuz demek doğru değil aslında. anakart ve kasa kombinasyonu uyumsuz. matx anakartların hepsi yatayda uyumlu atxlerde sadece bakmak gerekiyor

ekran kartı uyumsuz demek doğru değil aslında. anakart ve kasa kombinasyonu uyumsuz. matx anakartların hepsi yatayda uyumlu atxlerde sadece bakmak gerekiyor
V2 Flow + 9070XT Taichi + B850 Gaming Pro üçlüsüne bakıyordum ben

Son düzenleme:

yok dediğini anladım ben. ek aparata vereceğim parayla anakartı direkt yükseltirim

H2 Flow + 9070XT Taichi + B850 Gaming Pro üçlüsüne bakıyordum ben
valla bende aynı sistemi yaptım.Taichi satıcısı çok az amazon'dan aldım. Anakart kaldı sadece.

Geri