2k Monitör Önerisi Qd veya Ips Panel

Reaksiyon skoru
15
Bütçe
10000
Selamlar herkese 2k monitör alacağım Ips panel veya şu yeni çıkan qd mini ledlerded ölseler pahalı biraz 240hz istiyorum ama çok önemli değil hikayeli ve rekabetçi karışık oynuyorum uzun ömürlü bir şey olsun yeter teşekkürler.

10-12k arası maks aşağısı olursa daha iyi olur ama

O fiyata mini led olmaz va yada Ips alcan
Tcl nin var ya yeni çıkan monitörleri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

13k ya kadar çıkarım aslında da bu asus iyimiş ama ıps veya qd arasında çok kalıyorum

13k ya kadar çıkarım aslında da bu asus iyimiş ama ıps veya qd arasında çok kalıyorum
TCL çok kaliteli değil ölü pixel ve kalite kontrol sorunları çok var o yüzden ucuz zaten ama siyahları güzel, fiyatına göre tartışmalı da olsa güzel bir deneyim sunuyor tercih meselesi.

ben de miniled isitoyrudm da incelemeleri yorumlar ı10 monitörün 6 sında neredeyse herkes şikayetçi

ben de miniled isitoyrudm da incelemeleri yorumlar ı10 monitörün 6 sında neredeyse herkes şikayetçi
ben biraz daha paraya kıydım 6 ay taksitle https://www.amazon.com.tr/dp/B0FLLKBNY7?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&language=tr_TR&psc=1
bunu aldım ilk gördüğümde alsaydım 12k idi ben aldığımda 14k olmuştu şimdi 15.5k olmuş bundan memnunum dediğim gibi keşke ilk gördüğümde alsaydım.

ben biraz daha paraya kıydım 6 ay taksitle https://www.amazon.com.tr/dp/B0FLLKBNY7?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&language=tr_TR&psc=1
bunu aldım ilk gördüğümde alsaydım 12k idi ben aldığımda 14k olmuştu şimdi 15.5k olmuş bundan memnunum dediğim gibi keşke ilk gördüğümde alsaydım.

İyiimiş bu da yukarda arkdaşın attığı aoc olanı alacğım sanırım

İyiimiş bu da yukarda arkdaşın attığı aoc olanı alacğım sanırım
Karma bir kullanım için alacaksan. Rekabetçi olarak yüksek derecelerde FPS oynamıyorsan. Video, film, dizi de izleyeceğim diyorsan. Q27G42XNE ve North Bayou monitör standı alıp keyfine bakmanı tavsiye ederim.

Karma bir kullanım için alacaksan. Rekabetçi olarak yüksek derecelerde FPS oynamıyorsan. Video, film, dizi de izleyeceğim diyorsan. Q27G42XNE ve North Bayou monitör standı alıp keyfine bakmanı tavsiye ederim.
kesinlikle karma olucak öyle arada yalandan cs falan oynuorum o kadar onun dışında hikaye dediğiniz gibi film dizi falan mantıklıymış dediğiniz

kesinlikle karma olucak öyle arada yalandan cs falan oynuorum o kadar onun dışında hikaye dediğiniz gibi film dizi falan mantıklıymış dediğiniz
O zaman kesinlikle Q27G42XNE al. Uzun süre araştırma yaptım. Senin tarzında bir kullanım için kendi fiyat bandındaki en iyi monitör.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,120
Üyeler
204,623
Son üye
krizanındasakinleşenadam
Geri